Embedded Software Tester

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever ten noorden van Eindhoven op zoek naar een Embedded Software Tester. Ben jij iemand die kennis naar zich toe trekt, proactief voorstellen voor verbeteringen doet en het leuk vindt om low-level software te testen voor de groene automotive sector? Wil je een bijdrage leveren aan een betere wereld en onderdeel zijn van een team die laadpalen voor elektrische voertuigen ontwikkelt? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Deze vacature is GEEN detachering of tijdelijk werk. Je krijgt direct een contract aangeboden in loondienst van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Embedded Software Tester ben je de spil tussen de Embedded Software Engineer afdeling en de Testers van de Innovatieafdeling. Bij de ontwikkeling van Software is er altijd een fase waarin de gemaakte Software getest moet worden door Testers. Dit gebeurt met verschillende auto’s en of verschillende backoffice platformen.
Jij bent de spil tussen deze twee afdelingen en helpt enerzijds de Testers met hun ervaringen tijdens het testen en anderzijds de Embedded Software Engineers met het schrijven van de software. In deze uitdagende rol zul je telkens moeten schakelen tussen de theorie en de praktijk en het omzetten van alle ervaringen daarbij. Je rapporteert aan de hoofd van de software afdeling en werkt samen met de medewerkers van de innovatieafdeling.

De overige functie eisen zijn:

Je hebt minimaal een Bachelor graad Technische Informatica of een aanverwante richting;
Vanaf 3 jaar ervaring met het testen van producten voor consumenten en/of bedrijfsleven;
Je bent een sparringpartner bij de ontwikkeling van software om waardevol inzicht te krijgen in het product;
Je bent een sparringpartner met werkvloer om processen te stroomlijnen m.b.t. productinstellingen;
Je gaat testen met het klantprofiel van laadoplossingen;
Je hebt een creatieve, pragmatische, oplossingsgerichte, hands-on mentaliteit;
Het hebben van AC/DC laadkennis is een pré;
Je werkt zelfstandig maar nauw samen met 2 afdelingen;
Je deelt je kennis en werkt graag samen;
Je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief;
Je bent communicatief vaardig;
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (zowel mondeling als schriftelijk);
Beheersing van de Duitse en/of Engelse taal is een pré.

 

Onze opdrachtgever biedt  

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een (vast) contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op jouw competenties en ervaring;
Veel zelfstandigheid en vrijheid binnen je baan;
Een dynamische werkomgeving met doorgroeikansen;
Passende pensioenregeling;
Reiskostenvergoeding.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft zo’n 80 slimme engineers in dienst en ontwikkelt/produceert laadpalen voor elektrische voertuigen. Door slimme oplossingen kunnen we allemaal bijdragen aan het klimaat. De organisatie is continu aan het innoveren: betere en nóg mooiere laadpunten ontwikkelen. Daarbij zetten zij maximale wilskracht in, onder andere via hun ‘uitspringkrachten’. Teamleden die dagelijks met bovengemiddelde inzet hun ongekende waarde bewijzen.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.