Sales Engineer (Eindhoven)

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Sales Engineer. Ben jij iemand met een gevoel voor sales en heb jij altijd je zaken goed op orde? Wil jij de brug vormen tussen de eindklant en de interne afdelingen binnen jouw organisatie? Dan hebben wij de perfecte match voor je!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Voor deze functie krijg je direct een contract aangeboden van onze opdrachtgever waar we jaren recruitment voor doen en is het werk GEEN detachering. Ons doel is om je bij elkaar te brengen met deze innovatieve organisatie en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor beide partijen.

 

Over de functie

Om de beoogde groei bij onze opdrachtgever te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar een Sales Engineer. In deze rol sla jij de brug tussen de eindklant en de interne afdelingen van de organiatie zoals het bedrijfsbureau (planning en sales), technologie (R&D) en de cleanroom (productie).
Jouw werkzaamheden zijn heel divers en bestaan uit:

Het managen van nieuwe (proto)orders;
Coördineren van afwijkingen in de productie op basis van kwaliteit, planning en kosten;
Het bewaken van de voortgang ten aanzien van het budget en de risico’s;
Eventuele afwijkingen analyseren en communiceren met eindklant;
Het initiëren van procesverbeteringen in de productie en op kantoor;
Ondersteuning bij het maken van offertes.

Daarnaast streef je naar een optimale klanttevredenheid en weet jij jouw collega’s te enthousiasmeren en motiveren.

 

Wat vraagt onze opdrachtgever?

Een technische Hbo-opleiding richting Technische Bedrijfskunde (of een aanverwante richting of een MBO+ met een aantal jaren werkervaring;
Projectervaring binnen een technische omgeving is gewenst;
Bekend met de procedures en richtlijnen binnen een cleanroom (Grade 1 en 2) is een pré;
Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.

Binnen deze functie ga je resultaat- en procesgericht te werk om zo de beoogde doelstellingen te behalen. Je communiceert gemakkelijk op alle niveaus, je bent organisatorisch sterk en levert een positieve bijdrage aan de cultuur binnen het team.

 

Onze opdrachtgever biedt

Werken bij onze opdrachtgever betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende, wereldwijd opererende organisatie. Ondanks het sterk internationale karakter en ruim 500 collega’s in Nederland kenmerkt de organisatie zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.
Ben je zelden ziek? Goed nieuws; je kan dan bij een fulltime dienstverband tot 5 extra vrije dagen per jaar sparen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om gebruik te maken van hun eigen Fitness faciliteit en van het fietsplan. Samengevat:

Direct een contract bij onze opdrachtgever;
25 vakantiedagen + 5 bonus dagen per jaar bij niet ziek;
Collectieve pensioenregeling bij Aegon met werkgever bijdrage van 50%;
Een werkomgeving waarbij je zowel technisch als op persoonlijk vlak kunt blijven ontwikkelen;
Fitnessfaciliteit en fietsplan;
Een internationaal werkomgeving met een informele karakter.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever hoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Ze ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die ze nodig hebben tijdens transport over de hele wereld.
Hun kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klant specifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject. Vanuit het service center zorgt de organisatie dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De organisatie telt ruim 800 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven met zo’n 500 medewerkers. Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.