Applicatie Engineer – Robotica

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Applicatie Engineer. Ben jij een kei in het opsporen en oplossen van technische problemen? Wil jij de brug vormen tussen de engineers en eindklanten door het beantwoorden van technische vragen over producten? Wil je onderdeel zijn van een innovatief,  multinational organisatie? If so…

Then be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een contract van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen voor beide partijen!

 

Zo ziet je nieuwe baan eruit

In de rol van Applicatie Engineer vervul je een belangrijke key-positie binnen de organisatie. Je werkt nauw samen met engineering en bent aanspreekpunt voor eindklanten en Accountmanagers van je organisatie. Je overige taken zijn uiteenlopend en dus heel divers:

Je geeft ondersteuning aan eindklanten en Accountmanagers;
Je beantwoord technische vragen over producten (frequentieregelaars, servo-systemen en PLC’s) en toepassingen;
Samen met Accountmanagers bezoek je eindklanten binnen de Benelux;
Je verleent on-site support (assistentie bij inbedrijfstellen of on-the-job training van engineers);
Voorbereiden en verzorgen van technische trainingen vind je leuk om te doen;
Je wisselt informatie uit met internationale collega’s;
Het ontwikkelen en coderen van applicatiesoftware voor PLC’s, Motion Controllers en HMI is iets waar je bekend mee bent.

 

Functie wensen

Je beschikt over een technische opleiding op HBO niveau;
Je beschikt over werkervaring in Industriële Automatisering, Mechatronica, Elektrische Aandrijftechniek of een aanverwante richting;
Het is een pré als je beschikt over programmeerervaring in TIA en IEC 61131-3;
Je beheerst de Nederlands en Engels taal (beheersing van Frans is een pré);
Je werkt zelfstandig, klantgericht en je bent ondernemend;
Je vindt het leuk om in een team te werken en voor eindklanten het verschil te maken.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Voor deze vacature biedt onze opdrachtgever een breed assortiment aan arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Veel vrijheid maar ook eigen verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier in te delen.

Je wordt onderdeel van een team met enthousiaste collega’s en onderdeel van een grote multinational. Er heerst een informele sfeer en ze organiseren regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Het is een groeiend bedrijf dat zijn marktpositie verder wil uitbouwen, samen met jou! Verder biedt onze opdrachtgever onderstaand pakket aan voorwaarden:

DIRECT een (vast) contract met onze opdrachtgever;
De mogelijkheid om vanuit huis te werken;
Telefoon en laptop van de zaak;
Auto van de zaak;
Nominaal bonus van een maandsalaris;
Een aantrekkelijk salaris met doorgroeimogelijkheden;
25 vakantiedagen;
Pensioenregeling;
Flexibele werktijden met aandacht voor werk- en privé balans en duurzaamheid;
Reiskostenvergoeding.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever opereert met een gedreven team medewerkers als partner voor eindgebruikers, systeem integratoren en machinebouwers. De organisatie biedt industriële automatiseringsoplossingen voor haar klanten in Nederland, België en Luxemburg. Mechatronica zit in het DNA van dit bedrijf. Innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden.
In de Benelux opereren twee business units: Robotics en Drives Motion Controls (frequentieregelaars, motion control, servo-systemen, PLC, HMI). Ze zijn een van de grootste fabrikanten van industriële robots en cobots. Het programma met meer dan 100 verschillende modellen robots en cobots voor alle mogelijke toepassingen is uniek. Dus of het nu gaat om handling, lassen, assemblage of painting, er is altijd een bij de applicatie passende robot of cobot beschikbaar.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.