On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven e.o. op zoek naar een Assemblagemonteur Mechatronica. Vind je het leuk om zelfstandig onderdelen en halffabricaten tot een eindproduct te monteren? Wil je je eigen product testen en controleren zodat je het eindproduct ziet? Zoja… Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie kom je direct in loondienst bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Assemblagemonteur monteer je zelfstandig (aan de hand van tekeningen) onderdelen en halffabricaten tot een eindproduct. Afhankelijke van het type eindproduct bouw je korte (twee uur) of langere tijd (enkele weken) aan een product. Het testen en controleren van het eindproduct behoort ook tot je taken.
Er zijn twee stromen: de mechanische en elektrische montage. Deze vakgebieden zullen in de toekomst steeds vaker door 1 en dezelfde Assemblagemonteur uitgevoerd gaan worden. Het mechanisch monteren, bedraden en elektrisch aansluiten van producten (aan de hand van tekeningen) en controleren van product en kwaliteit behoren tot je voornaamste taken.

 

Wat vraagt onze opdrachtgever?

 Je beschikt over een Mechatronica niveau 2 diploma (heb je deze opleiding niet maar wel relevante werkervaring reageer dan ook want onze opdrachtgever bied opleidingsmogelijkheden);
 Je bent in staat om vanaf een tekening een product te monteren;
 Je hebt technische affiniteit;
 Je bent secuur & kwaliteitsbewust.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever biedt je een uitdagende functie in een dynamische, mechatronische omgeving. Er wordt samengewerkt op een professionele manier, in een no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Je bent onderdeel van het internationale, industriële familiebedrijf waar continuïteit hoog in het vaandel staat. De organisatie biedt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Je krijgt de gelegenheid om op eigen creatieve en innovatieve wijze vorm te geven aan deze functie binnen een klantgerichte productorganisatie. Uiteraard hoort bij deze functie een competitief arbeidsvoorwaardenpakket.

 Een aantrekkelijke salaris;
 Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
 Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
 Een goede pensioenregeling;
 Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
 Diverse collectiviteitsregelingen;
 Personeelsaanbiedingen.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever ontwikkeld, produceert en assembleert mechatronische modules- / apparaten voor eindklanten. Doordat zowel ontwikkeling, productie als assemblage onder één dak gehuisvest is, zijn ze in staat complexe mechatronische vraagstukken als one-stop-shop toeleverancier te realiseren. De organisatie denkt graag mee met hun eindklanten zodat zij succesvol blijven of worden binnen hun marktsegment. De spreiding in markten biedt, naast continuïteit voor het bedrijf, veel variatie en uitdaging op het gebied van engineering, projectmanagement en productie. Dit stelt hoge eisen aan de creativiteit, inventiviteit en bevlogenheid van hun medewerkers.

Zit grenzen verleggen in jouw bloed? Neem jij graag zelf het initiatief en wil je werken in een hightech omgeving? Dan hebben we een match!

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File