On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Enschede op zoek naar een Assembly & Test Engineer. Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een high tech club die klant specifieke elektronica en embedded systems ontwikkelt? Wil je van begin tot eind verantwoordelijk zijn voor eindmontage, het testen en de reparatie van complete producten en systemen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel, voor deze vacature is het mogelijk om direct in loondienst van onze opdrachtgever te starten. Dus geen tijdelijk werk of detachering. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Assembly en Test Engineer vervul je een brede rol binnen de organisatie. Naast de afdeling engineering, waar producten feitelijk ontwikkeld worden, kent onze opdrachtgever de afdeling Supply Chain Services (SCS). Binnen deze afdeling zorgt men (onder andere op basis van keten regie) voor de benodigde prototypes van de ontwikkelde producten. Ze verzorgen reguliere series tot aan enkele duizenden stuks per jaar, indien gewenst box build.

Als Assembly & Test Engineer maak je deel uit van de afdeling SCS en werk je in teamverband, onder leiding van een Supply Chain Engineer. In deze functie draag je zorg voor de eindmontage, het testen en de reparatie van onze boards en/of complete producten/systemen. Verder verzorg je de logistieke afhandeling van goederen. Het bouwen van prototypes en andere kleine (test)schakelingen behoort tevens tot de werkzaamheden. Daarnaast voer je op termijn zelfstandig kwaliteitskeuringen uit van producten voordat deze geleverd worden. Dit kan zowel intern als op locatie bij de producent.

 

Functieprofiel

 Een afgeronde MBO opleiding elektronica of elektrotechniek;
 Een praktische instelling;
 Affiniteit met mechanische constructies;
 Een nauwkeurige en proactieve (flexibele) houding;
 Kennis van relevante IPC-normen is een pré;
 Communicatief vaardig, zowel binnen je team als extern richting klanten en toeleveranciers;
 Een team player met doe-mentaliteit die ook zelfstandig kan werken;
 Ervaring met Office pakketten;
 Woonachtig in de regio Twente of bereid hier naar toe te verhuizen;
 In het bezit van rijbewijs B.

 

Onze opdrachtgever biedt  

 Een aantrekkelijke salaris;
 Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever waardoor je meteen een vast lid bent van hun projectteam;
 Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op jouw competenties en ervaring;
 Minimaal 33 vakantiedagen (oplopend tot 38 dagen);
 Winstdeling;
 Uitgebreid pensioen pakket;
 Studie mogelijkheden;
 Aantrekkelijke woon-werk vergoeding van € 0,38 cent p/km;
 Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
 Een open, collegiale werksfeer in een organisatie in de (industriële) elektronica;
 De mogelijkheid om je permanent bij te scholen.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en een oprechte groep collega’s.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een high tech bedrijf, bestaande uit zo’n 75 slimme engineers die afkomstig zijn uit Hardware en Embedded hoek. Projecten waar dit bedrijf aan werkt zijn hardware en (embedded) software gerelateerd. Denk hierbij aan nieuwste technieken in radarsystemen om snelheidsduivels te betrappen, nieuwe accu-aangedreven redgereedschappen die nodig kunnen zijn bij bevrijdingsoperaties, ontwerp van flowmeter voor omgeving met straling, etc. Al met al een high tech bedrijf met zeer uitdagende projecten waarbij je als engineer samenwerkt in een hecht team van zeer slimme engineers!

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.