Business Developer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever Microtron in Eindhoven op zoek naar een Business Developer. Ben jij technisch ingesteld en wil jij je richten op de verkoop van industriële computers en elektronische componenten? Wil je kapitein worden op je eigen schip, van A tot Z verantwoordelijk zijn voor het verkooptraject en daarbij ondersteuning krijgen van een administratief en technisch team? If so…
Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een aanbieding van onze opdrachtgever Microtron! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit fantastisch bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen!

 

Wat ga je doen?

Vanwege de uitbreiding van het huidige sales team bij Microtron zijn we op zoek naar een Business Developer, die zich focust op de verkoop van het volledige productgamma. Denk hierbij aan industriële computers en elektronische componenten voor deze computers. In deze brede rol ga je actief op zoek naar nieuwe klanten binnen diverse sectoren in heel Nederland. Denk hierbij aan Aerospace & Defence, Datacenters, Factory automation, Government & Public sector en Infrastructure. Dit maakt de functie erg bijzonder omdat je je niet in een niche markt beweegt maar juist uit verschillende sectoren je business kunt ontwikkelen!
Je voert commerciële gesprekken met prospects en denkt na hoe je kwalitatief, technisch en commercieel een passende oplossing kunt vinden. Je houdt hiervoor regelmatig contact met de bestaande klanten om zo in te kunnen spelen op hun huidige en toekomstige behoeften. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het verkooptraject en kan daarbij rekenen op de nodige ondersteuning van een administratief en technisch team.

 

Functie wensen

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
Je blikt terug op minimum 3+ jaar commerciële werkervaring, bij voorkeur in een technisch werkomgeving zoals de industriële automatisering;
Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent vloeiend in Nederlands en Engels (Frans is een pluspunt);
Je hebt ervaring met acquireren van nieuwe klanten;
Je bent woonachtig in/rondom Eindhoven of bereid hierheen te verhuizen;
Je bent overtuigend en kunt op een professionele wijze onderhandelen op verschillende niveaus en hebt een flexibele mindset waarbij je graag verdiept in de producten en diensten van Microton.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Je komt terecht in een familiaal, ambitieus bedrijf met een hecht, stabiel team waarin een open en joviale mentaliteit primeert. Je mag rekenen op veel autonomie en groeikansen om je carrière een echte boost te geven. De overige voorwaarden zijn:

Direct een vast contract van Microtron;
Een aantrekkelijk salaris op basis van je ervaring;
25 vakantiedagen;
13’de maand salaris;
Een auto van de zaak, budget is bespreekbaar;
Alles wat nodig is om je werk te doen zoals een telefoon, laptop, iPad;
Een goed pensioen bij Zwitserleven PPI;
Flexibele werktijden;
Ontwikkelmogelijkheden in een technisch omgeving;
Werk gerelateerde cursussen en opleidingen;
Een team van gedreven collega’s binnen een prettige en informele werksfeer.

 

Over onze opdrachtgever

Microtron is een Benelux leverancier op het gebied van industriële computers, elektronische componenten en netwerkapparatuur, toegang en veiligheid, test- en meetapparatuur en RFID.
De organisatie is actief in de hele Benelux en focussen ons verschillende markten zoals Industrie, Transport & Logisitiek, Aerospace en de publieke sector. De organisatie heeft 3 vestigingen, te weten Nederland, België en Luxemburg. Graag delen we hierbij ook de website van onze opdrachtgever: https://www.microtron.be/NL/

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File