On Time Engineers is op zoek naar twee Business Manager Technology voor Eindhoven en Rotterdam. Ben jij een ondernemer in hart en nieren en ben je op zoek naar een functie waarbij je de ruimte krijgt om jouw ondernemerschap en initiatieven uit te dragen? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel, dit is geen tijdelijk werk of detachering, je krijgt direct een vast contract bij onze opdrachtgever.

 

Over de functie

Als Business Manager ga je aan de slag binnen de business unit Technology, waarbij het draait om Technische Software Ontwikkeling en Mechatronics. Je bent hierbij het beste te beschrijven als een ondernemer, waarbij jij de schakel bent tussen klanten en consultants, met kennis als core business. Jouw werkzaamheden staan in het teken van sales, people management (van aanname consultants tot coaching in hun opdracht) en projectmanagement. Hierbij draag jij zelf de verantwoordelijkheid over de indeling van jouw agenda.

Jouw doel is om een uitdagende klantportfolio te ontwikkelen, zodat jij samen met jouw team hoogopgeleide consultants de meest uitdagende projecten kunt realiseren. Dit doe je door nieuwe contacten met klanten aan te gaan en bestaande relaties te beheren. Je vindt het uitdagend om op lange termijn strategische partnerships op te bouwen met klanten. De klanten waarmee je op strategisch niveau relaties gaat opbouwen behoren tot de top R&D bedrijven van Nederland en daarbuiten.

Om de projecten te kunnen realiseren focus jij je als Business Manager op de begeleiding van jouw team van 15 tot 20 hoogopgeleide technische consultants die de projecten uitvoeren. Ook ben je in samenwerking met een Recruiter nauw betrokken bij de werving en selectie van nieuwe collega’s in jouw team. Jij weet uiteindelijk als geen ander dat het boeien en binden van consultants erg belangrijk is. Daarnaast ben je bij de uitvoering van complete projecten (samen met de technisch manager) verantwoordelijk voor de voortgang, recources, financiën en planning van projecten.

 

Je taken en verantwoordelijkheden

Als Business Manager Technology ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 Actief inspelen op marktontwikkelingen;
 Ontwikkelen van je eigen netwerk op strategisch niveau;
 Aanboren van nieuwe klantencontacten en het beheren van bestaande relaties;
 Bezoeken van klanten;
 Begeleiden en coachen van een team van 15-20 hoogopgeleide consultants;
 Coördineren van diverse projecten binnen de business line Technology.

 

Jouw profiel

Om te kunnen reageren op de vacature Business Manager Technology voldoe je aan de volgende eisen:

 Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding met een technische of bedrijfskundige component;
 Je hebt twee tot vier jaar ervaring opgedaan in een commerciële en/of coachende functie binnen een technische omgeving, of, je hebt twee tot vier jaar ervaring
 opgedaan in een technische rol binnen de techniek en hebt ervaring met coachende, commerciële of coördinerende verantwoordelijkheden;
 Ervaring in het doen van (koude) acquisitie;
 Ervaring met consultative selling is een pré;
 De Nederlandse en Engelse taal beheers jij uitstekend in woord en geschrift.

 

Onze opdrachtgever biedt  

Ondanks dat onze opdrachtgever een wereldwijde speler is, kenmerkt de organisatie zich door een informele en persoonlijke organisatiecultuur. De interne cultuur kan het beste worden omgeschreven als een sociale en open cultuur waarbij sprake is van korte communicatielijnen. Ze hechten veel waarde aan het ervoor zorgen dat mensen zich maximaal kunnen ontwikkelen en vooral met plezier naar hun werk gaan.

Je krijgt veel vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden en eigen initiatief wordt binnen de organisatie gewaardeerd. Je krijgt bijvoorbeeld veel ruimte om samen met jouw team te groeien en jouw unit te runnen zoals jij zelf wil.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is wereldwijd actief en een snel groeiende, beursgenoteerde organisatie. Internationaal gezien telt de organisatie ruim 30.000 medewerkers en is actief in Europa, Azie, USA, Afrika en het Midden-Oosten. Nederland, als hotspot voor innnovatie, is hierbij een belangrijke markt. In Nederland opereren ze vanuit vijf locaties (Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn. Groningen en Amstelveen).

De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. Op een aantal gebieden heeft onze opdrachtgever unieke deskundigheid die is verkregen via jarenlange investering in kennisopbouw en kennisgroepen. Met zo’n 800 hoogopgeleide consultants bieden ze diepgaande kennis van technologie die in veel marktsectoren kan worden toegepast.

De klanten van onze opdrachtgever zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende business sectoren. Voor deze bedrijven werken ze aan zeer uiteenlopende projecten, waarbij ze diensten aanbieden die variëren van consultancy tot het uitvoeren van volledige (inhouse) projecten.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.