On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een CNC Frezer / Programmeur. Vind je het leuk om onderdeel te zijn van een organisatie met een eigen productie? Spreekt het vervaardigen van kunststof producten en het uitvoeren van kwaliteitscontroles jou aan? Zoja, dan hebben wij de perfecte rol voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel: voor deze functie heb je de mogelijkheid om direct in loondienst te treden van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Door de sterke groei bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren CNC Frezer / Programmeur. Je werkzaamheden zijn enorm divers en bestaan uit:

 Het bepalen van de juiste werkvolgorde;
 Het opspannen en vervaardigen van kunststof producten;
 Het extern programmeren van de Haas bewerkingsmachines;
 Het uitvoeren van kwaliteitscontroles met gangbare meetmiddelen;
 Daarnaast verwacht men dat je preventief onderhoud verricht aan de machines, gereedschappen en spanmiddelen die je gebruikt.

 

Wat vraagt onze opdrachtgever?

 Een MBO werk- en denkniveau;
 Ervaring als CNC Frezer in kunststof- of metaalbewerking;
 Ervaring met het extern programmeren van 3- en 5-assige freesmachines;
 Kennis van en ervaring met One CNC is een pré;
 Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 Je bent in staat om een technische tekening op de juiste manier te lezen en interpreteren en bent bekend met vorm- en plaats toleranties

 

Over welke eigenschappen moet je beschikken?

 Je bent praktisch ingesteld en weet van aanpakken;
 Je bent communicatief sterk en sociaal ingesteld;
 Je werkt gestructureerd en zelfstandig.

 

Onze opdrachtgever biedt

Werken bij onze opdrachtgever betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende, wereldwijd opererende organisatie. Ondanks het sterk internationale karakter en ruim 400 collega’s in Nederland kenmerkt de organisatie zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.

Binnen de organisatie krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Ze hechten veel waarde aan een collegiale en prettige werksfeer. Uiteraard stellen ze middelen ter beschikking die jij nodig hebt om deze functie goed uit te kunnen voeren. Het salaris is aantrekkelijk en afhankelijk van je kennis en ervaring.

De organisatie heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket en biedt een collectieve pensioenregeling. Ben je zelden ziek? Goed nieuws; je kan dan bij een fulltime dienstverband tot 5 extra vrije dagen per jaar sparen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om gebruik te maken van hun eigen Fitness faciliteit en van het fietsplan. Samengevat:

 Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
 25 vakantiedagen + 5 bonus dagen per jaar bij niet ziek;
 Collectieve pensioenregeling bij Aegon met werkgever bijdrage van 50%;
 Een werkomgeving waarbij je zowel technisch als op persoonlijk vlak kunt blijven ontwikkelen;
 Fitnessfaciliteit en fietsplan;
 Een internationaal werkomgeving met een informele karakter.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervaardigen en bewerken van hoogwaardige kunststof halffabricaten en eindproducten voor diverse branches. Ze leveren draai-, frees- en combinatieproducten in kleine series of enkelstuks. Tevens is er een mogelijkheid tot assembleren, cleanen en kunststoflassen van producten. Ze produceren, innoveren en denken graag mee met hun eindklanten over nieuwe oplossingen bij complexe vraagstukken.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.