Corporate Recruiter (Eindhoven / Rotterdam / Apeldoorn / Groningen)

On Time Engineers is op zoek naar Corporate Recruiters voor onze opdrachtgever met vestigingen (en dus keuze uit werklocatie) Eindhoven, Rotterdam, Apeldoorn en Groningen. Leg jij makkelijk contact, ben je resultaatgericht en hecht je veel waarde aan een gezellige samenwerking met jouw collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie kom je direct in (vast) loondienst bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om een divers takenpakket te hebben en samen met zijn of haar team te streven naar succes op het gebied van de werving en selectie van technische (Young)professionals. Samen met een collega Recruiter en de Business Managers van jouw business unit, richt jij je op het invullen van de openstaande vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het managen van jouw kandidaten in de verschillende stadia van het sollicitatieproces, waarbij je tot aan de contractaanbieding, nauw samenwerkt met het management.
Naast het operationele deel, ben je nauw betrokken bij alle overige recruitment gerelateerde activiteiten. Hierbij kun je denken aan het leggen en onderhouden van contacten met externe samenwerkingspartijen zoals Hogescholen, Universiteiten, studieverenigingen en het aanwezig zijn op (digitale)beurzen.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

Het actief benaderen van nieuwe potentiële collega’s. Dit doe je door middel van de uitgebreide searchmogelijkheden van LinkedIn Recruiter;
Screenen van binnenkomende sollicitaties via ons recruitmentsysteem;
De eerste selectie: je doet een (telefonische)intake en stelt de kandidaat daarna voor aan de Business Managers;
Een optimale sollicitatiebeleving voor de kandidaten; het coördineren van het volledige sollicitatieproces, waarbij je de gesprekken voor het management inplant, zowel de kandidaten als de Business Managers updates geeft over de voortgang en uiteindelijk het contract opmaakt.

Na de contractaanbieding blijf jij het aanspreekpunt voor de kandidaten en Business Managers om de procedure goed af te sluiten en te zorgen dat de kandidaat van alle nodige middelen en informatie wordt voorzien om zijn of haar carrière bij onze opdrachtgever te starten. Hierbij zorg je voor een correcte administratieve verwerking en schakel je met andere afdelingen, zoals HR, Facilities en IT-Support.

 

Jouw profiel

Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van bijvoorbeeld: Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Marketingcommunicatie, Hospitality of HRM;
Je hebt één tot twee jaar ervaring als corporate- en/of bureau recruiter;
Starters die net klaar zijn met hun opleiding zijn welkom om te solliciteren;
De Nederlands en Engelse taal beheers jij goed in woord en geschrift;
Je bent 40 uur per week beschikbaar.

 

Onze opdrachtgever biedt  

Ondanks dat onze opdrachtgever een wereldwijde speler is, kenmerkt de organisatie zich door een informele en persoonlijke organisatiecultuur. De interne cultuur kan het beste worden omgeschreven als een sociale en open cultuur waarbij sprake is van korte communicatielijnen. Ze hechten veel waarde aan het ervoor zorgen dat mensen zich maximaal kunnen ontwikkelen en vooral met plezier naar hun werk gaan.

Verder biedt onze opdrachtgever je een zeer diverse rol waarin jij zowel je people-skills, als je organisatorische talenten kan ontplooien en verder professionaliseren. Je werkt samen met een jong maar toch ervaren team waarin plezier hebben en succes vieren net zo belangrijk is als de resultaten die ze met elkaar willen behalen. Ze hechten waarde aan je inbreng en ideeën en bieden je daarom een directe samenwerking met het management. Het ontwikkelen en delen van kennis is van belang in hun organisatie en dus betrekken ze jou graag bij hun strategie en de verschillende gezellige en leerzame events met collega’s.
Om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren word je voorzien van een moderne laptop en een telefoon. Daarnaast ontvang je uiteraard reiskostenvergoeding en is er een bonusregeling.
Voor deze functie krijg je tevens een (vast) contract in loondienst van onze opdrachtgever.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is wereldwijd actief en een snel groeiende, beursgenoteerde organisatie. Internationaal gezien telt de organisatie ruim 30.000 medewerkers en is actief in Europa, Azie, USA, Afrika en het Midden-Oosten. Nederland, als hotspot voor innnovatie, is hierbij een belangrijke markt. In Nederland opereren ze vanuit vijf locaties (Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn. Groningen en Amstelveen).

De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. Op een aantal gebieden heeft onze opdrachtgever unieke deskundigheid die is verkregen via jarenlange investering in kennisopbouw en kennisgroepen. Met zo’n 800 hoogopgeleide consultants bieden ze diepgaande kennis van technologie die in veel marktsectoren kan worden toegepast.

De klanten van onze opdrachtgever zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende business sectoren. Voor deze bedrijven werken ze aan zeer uiteenlopende projecten, waarbij ze diensten aanbieden die variëren van consultancy tot het uitvoeren van volledige (inhouse) projecten.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.