Electromonteur

On Time Engineers zoekt een Electromonteur, werklocatie Den Bosch e.o. Op zoek naar een uitdagende, technische functie bij een succesvolle, sterk groeiende en innovatieve onderneming? Dan is de functie als Electromonteur bij onze opdrachtgever wellicht de baan voor jou! In deze functie zorg je letterlijk voor brood op de plank! Jouw werk zorgt er namelijk voor dat de machines bij onze opdrachtgever kunnen blijven draaien.

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

De afdeling montage Electro is verantwoordelijk voor het elektrisch gebruiksklaar maken van machines en installaties. De stand-alone machines zijn over het algemeen voorzien van een geïntegreerde schakelkast zodanig, dat de klant de machine kan bedienen. Bij grote projecten en lijnen worden de machines aan elkaar gekoppeld d.m.v. een centrale schakelkast. Voor deze afdeling zoeken wij met spoed een ervaren Electromonteur die ook bereid is om een aantal weken per jaar op locatie van eindklanten te werken.

Je werkzaamheden bestaan uit

  • Het volgens schema bouwen van besturingskasten;
  • Het bekabelen van projectmachines;
  • Het testen en in bedrijf stellen van de installaties;
  • Het inregelen van frequentieregelaars etc.;
  • Het verrichten van Electro werkzaamheden op locatie.

 

Jouw profiel

  • Technische opleiding op MBO niveau (elektrotechniek ) of een aanverwante richting;
  • Kennis van digitale en analoge technieken;
  • Bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden op locatie (maximaal 7 weken per jaar);
  • Bereidheid tot het volgen van aanvullende cursussen.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een succesvolle producent van machines en productielijnen voor de deeg verwerkende industrie. Deze systemen worden in industriële en middelgrote bakkerijen toegepast voor een breed assortiment van producten zoals brood en baguettes. De ambitie is om sterk te groeien en de organisatie verder te professionaliseren.

 

Het aanbod:

Werken bij onze opdrachtgever betekent hard werken met op zijn tijd een geintje onder collega’s. Wij bieden je een baan bij een open, informeel, no-nonsense bedrijf met 160 betrokken collega’s, goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Vrijheid en zelfstandigheid in het werk vinden wij belangrijk. Spreekt dit je aan? Dan komen we graag in contact met jou!

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.