Elektrotechnicus

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Nijmegen e.o. op zoek naar een Elektrotechnicus. Ben jij een elektrotechnicus, die enthousiast wordt van het werken aan diesel-generatorsets in applicaties waarin kwaliteit en innovatie centraal staan (denk bijvoorbeeld aan luxe jachten)? Wil jij binnen dit bedrijf het aanspreekpunt worden voor alle elektrotechnische aspecten van de generatorapplicaties? Zoja…

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een aanbieding van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit innovatieve bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen!

 

Zo ziet je nieuwe baan eruit

Jij bent het aanspreekpunt voor alle elektrotechnische aspecten van de generatorapplicaties. Dit omvat zowel energie technische (sterkstroom)aspecten als regeltechnische (zwakstroom)aspecten. Je onderhoudt E schema’s van de schakelkasten en werkt actief mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten zoals variabele speed generatorsets met Permanent Magneet machines. Je draagt zorg voor een correcte invulling van eisen vanuit (maritieme) regelgeving op het gebied van regel- en alarmeringssystemen. Daarnaast stem je de specificaties en aansturing van de generatorset af met klanten. Ook het (ondersteunen bij) testen van de generatoren behoort tot je taken.

 

Functiewensen

Het allerbelangrijkste is dat je als persoon in het team past. Je bent leergierig en vindt het leuk om aan nieuwe concepten te werken. Daarnaast beschik je over de volgende functiewensen:

Een MBO of HBO opleiding of aantoonbaar vergelijkbaar werk- en denkniveau met een achtergrond in Elektrotechniek, Energietechniek, Scheepsbouwkunde, Besturingstechniek of een aanverwante richting;
Bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring;
Ervaring met generator controllers als ComAp of DeepSea is een pré;
Ervaring met spanningsregelaars en loadbank testen is een pré;
Ervaring met paneelbouw en tekenprogramma’s voor E schema’s is een pré;
Ervaring/affiniteit met verbrandingsmotoren en/of maritieme industrie is een pré.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Naast een afwisselende baan in een gezonde en groeiende internationale organisatie, mag je prima arbeidsvoorwaarden en een passend salaris verwachten.

Een rol met vrijheid en veel ruimte voor ondernemerschap;
DIRECT contract met onze opdrachtgever;
28 vakantiedagen plus 3 roostervrije dagen;
8% vakantiegeld;
Reiskostenvergoeding voor het woon-werkvergoeding van € 0,21 per km;
Pensioenverzekering (premie inleg door werkgever);
Een organisatie met een informele, open werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatieven;
Veel verschillende applicaties en oplossingen op het gebied van motoren en emissiereductie;
Vernieuwende technieken, onder andere waterstof;
Mogelijkheid tot ontwikkeling door middel van bijscholing en cursussen.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever bouwt generatoren, speciaal voor het veeleisende en dynamische marktsegment van luxe jachten. In dit marktsegment zijn ze op weg om marktleider te worden! Daarbij ligt sterk de focus op kwaliteit, maatwerk en innovatie. Dit laatste aspect komt tot uiting door het aanbieden van vaak unieke oplossingen op het gebied van uitlaatgasnabehandeling, remote monitoring en hybride generatorsets.

De organisatie bestaat uit zo’n 60 slimme engineers met ook een aantal vestigingen in Frankrijk. Als engineer heb je ook de mogelijkheid om naast het tekenen/engineeren, je eigen product daadwerkelijk te bouwen! Je zet dus je eigen handtekening onder je eigen generator.

 

Solliciteren of een On Time kennismaking met onze opdrachtgever?  

Heb je na het lezen van onze vacature vragen of heb je interesse in een kennismaking met onze opdrachtgever? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match, aarzel niet en kom alsnog in contact met ons. We denken dan graag met je mee hoe we de rol alsnog passend kunnen maken of kijken naar andere mogelijkheden.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.