Senior Embedded Software Engineer

On Time Engineers is opzoek naar een Senior Embedded Software Engineer, werklocatie Eindhoven e.o.  Deze vacature is direct in loondienst van onze opdrachtgever en dus geen detachering of tijdelijk werk!

Werk je graag aan diverse projecten bij een platte organisatie met informele werksfeer? Heb je graag de vrijheid om ideeën aan te dragen en te onderbouwen met technische kennis? Zou je graag als coach en begeleider willen optreden voor (junior) software engineers? Dan is onze vacature iets voor jou! Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Als Senior Embedded Software Engineer werk je in Team Software Engineering die besturingen ontwerpt voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt zowel op het gebied van Industriële Besturingen als Embedded oplossingen. Daarnaast ontwikkelt onze klant ook PC-applicaties voor de userinterface of dataverwerking. De interfaces tussen mechatronica en elektro naar software spelen een belangrijke rol.

Binnen multidisciplinaire projecten, zoals een innovatief chirurgisch instrument, een draagbare bloeddrukmeter, of een hightech systeem voor glasvezeluiteinden, is software al in de conceptfase betrokken. Hierdoor zorgt men voor het beste resultaat en is de kwaliteit van software op hoog niveau.

Als Senior Embedded Software Engineer heb je een allround functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het specificeren, ontwerpen, toepassen en testen van software binnen de embedded systemen. Hierbij werk je zowel met C, C++, Scrum, Agile, Linux en Windows. Je beschikt over een goede technische knowhow op het gebied van Embedded Software en neemt de leiding wanneer nodig. Daarbij treed je op als coach en begeleider voor (junior) software engineers.

 

Wat vragen we?

HBO of WO diploma, bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek, Technische Informatica of Technische Computerkunde;
4+ jaar werkervaring met ontwikkeling van embedded software;
Bekend met meerdere programmeertalen (zoals C, C++) op verschillende platformen (Linux, Windows) en processoren (ARM, Intel);
Kennis van en/of ervaring met verschillende ontwikkelmethoden en technieken (realtime, UML, RUP, Agile, V-model);
Analytisch sterk, proactief, energiek en gedreven.

 

Onze opdrachtgever biedt

Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden;
25 vakantiedagen + 6 ADV dagen bij een 40-urige werkweek (pro rato). Hiervan worden er door de werkgever 4 per jaar vastgelegd. Tussen kerst en oud en nieuw en rond hemelvaart;
Woon-werk verkeer wordt vergoed o.b.v. 0,19 per kilometer, maximaal 40 km enkele reis;
Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf;
Uitdagende multidisciplinaire projecten met sterke teamwerk element;
Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en een oprechte groep collega’s. Ook hebben ze activiteiten zoals weekendjes uit, vrijdagmiddagborrel, zomer barbecue en een actieve personeelsvereniging.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is opgericht net na 1990. De organisatie ontwikkelt en realiseert hightech systems voor uiteenlopende markten, van semicon equipment en analytische instrumentatie tot medische technologie en algemene machinebouw. Ze zijn een high-end technologie leverancier met op dit moment 750 techneuten uit verschillende engineering disciplines.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.