Equipment  Engineer

On Time Engineers is op zoek naar een Equipment Engineer voor onze opdrachtgever in Eindhoven. De organisatie bestaat uit zo’n 150 slimme engineers. Heb je affiniteit met product verbeterprocessen zoals reliability, kostenreductie en manufacturability? Vind je het leuk om in een multidisciplinair team te werken aan high tech machines die je ook daadwerkelijk op locatie maakt? Dan hebben we een match!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie kom je direct VAST in loondienst bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen.

 

Over de functie

Als Equipment Engineer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van procesbeheersing van bestaande en nieuwe productieprocessen. Je werkt samen met andere engineer collega’s en rapporteert aan de Operations Manager. Je dagelijkse werkzaamheden zijn enorm divers met een groot eindverantwoordelijkheid.

 

Functie eisen

Een MBO of een HBO opleiding in Elektronica, Mechatronica of Automatisering;
Ervaring met low-level en high-level besturingssoftware, zoals Labview, Python, PLC-besturing;
Affiniteit met imaging, fijnmechanica, opto mechanica en ultra precisie fabricage;
Affiniteit met product verbeterprocessen (reliability, kostenreductie, manufacturability);
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat maakt werken bij onze opdrachtgever bijzonder?

Onze opdrachtgever is een one-stop-shop voor technische vraagstukken. Als techneut zit jij hier middenin, van ontwikkeling tot de productie!
Je verdiept je in de materie, je krijgt de ruimte om de grenzen van de fysica op te zoeken;
Binnen je projectteam werk je samen, je overlegt en communiceert je progressie;
Je houdt er van om je te verdiepen in feiten en data, je baseert jouw beslissingen hier op;
Je krijgt vrijheid in je functie;
De organisatie loopt vooraan in de markt en pakken het gehele ontwikkeltraject op. Van conceptfase tot en met de productie en uitlevering, je bent betrokken bij het totale proces!

 

Onze opdrachtgever biedt

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een (vast) contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
25 vakantiedagen en 5 ADV dagen;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Een open, collegiale werksfeer.

Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een hightech productontwikkelaar. Voor hun eindklanten bedenken, ontwikkelen en produceren ze zeer geavanceerde modules, apparaten en eindproducten met een grote expertise in de fijnmechanische, optische en mechatronische techniek. In elk product die ze maken zit optische techniek in de vorm van een lens of een laser.

Ze maken prototypes, een kleine serie of juist serie geproduceerde modules. Onze opdrachtgever levert maatwerk waardoor jouw werk nóóit een herhaling van een vorig project zal zijn. Ze houden er juist van om technisch lastige projecten aan te pakken, want dát houdt ze scherp!

 

Solliciteren?  

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om e solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.