Hardware Engineer

On Time Engineers is opzoek naar een Hardware Engineer, werklocatie Eindhoven. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een high tech club die klant specifieke elektronica en embedded systems ontwikkelt? Wil je een gouden member zijn van een hecht team, bestaande uit 60 slimme engineers?

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Ontwikkelen doe je samen. Vanaf het begin denk je samen met je collega’s na over de specificaties, produceerbaarheid en de gewenste kostprijs van de producten. Samen zorg je ervoor, dat er voldaan wordt aan normen en wet- en regelgeving. Samen met de eindklant maak je de juiste keuzes, rekening houdend met product- en marktontwikkelingen. Zo krijgt de eindklant een product dat op tijd en succesvol op de markt gebracht kan worden.

Als Hardware Engineer maak je binnen de afdeling engineering, deel uit van een multidisciplinair projectteam bestaande uit engineers in de vakgebieden hardware, embedded software, FPGA en LabVIEW. De werkzaamheden variëren van het specificeren, ontwerpen, realiseren tot en met het in bedrijf stellen van elektronica.

Deze functie is geschikt voor mensen met enige jaren relevante werkervaring, die een veelzijdige baan zoeken en een zeer hoog kwaliteitsbewustzijn hebben.

Om de functie goed in te kunnen vullen vragen wij:

Minimaal een afgeronde opleiding HBO, bij voorkeur elektrotechniek of elektronica;
Vanaf 2 jaar relevante werkervaring in het ontwerpen van elektronica;
Kennis van schematekenen en pcb-ontwerp in Altium, OrCAD/Allegro en/of Mentor is een pré;
Kennis van simulatie tooling;
Kennis van Signal Integrity Analysis;
Affiniteit met analoge elektronica en/of embedded software is een pré;
Een nauwkeurige en proactieve houding;
Communicatief vaardig, zowel binnen het ontwikkelteam als extern richting klanten en toeleveranciers;
Een teamplayer met doe-mentaliteit die ook zelfstandig kan werken;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Woonachtig in de regio Eindhoven of bereid hiernaartoe te verhuizen;
In het bezit van rijbewijs B.

 

Wij bieden

Een aantrekkelijke salaris;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
Direct 1 jaar contract bij On Time Engineers waarna je meteen overstapt naar onze opdrachtgever (let wel, je salaris bepaal je samen met onze opdrachtgever en de secundaire arbeidsvoorwaarden blijven zoveel mogelijk gelijk);
27 vakantiedagen;
Woon-werk vergoeding;
Een open, collegiale werksfeer in een organisatie in de (industriële) elektronica;
Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en een oprechte groep collega’s.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.