Lead Mechanical Engineer

On Time Engineers zoekt een Lead Mechanical Engineer voor Eindhoven. Construeren van concept tot realisatie bij de nieuwste innovaties voor vooruitstrevende opdrachtgevers binnen mechatronische systemen, hightech precisie modules, hightech medische systemen en medische robotica. Spreekt dit je aan? Dan is deze vacature een perfecte match voor je!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie
Als Lead Mechanical Engineer sta je aan de lat van het ontwerp van fijnmechanische constructies voor mechatronische en mechanische producten en machines. Je bent betrokken van specificatie tot en met integratie, dit onderbouw je met ontwerpen, analyses en berekeningen. Daarbij geef je sturing aan ontwerpteams en begeleid je junior mechanical engineers in de projecten en hun ontwikkeling.

 

Wat vragen we?

Als persoon ben je ondernemend, oprecht, creatief en vind je het leuk om je vast te bijten in technisch complexe projecten. Ook vind je het uitdagend om te graven naar de essentie van een probleem en heb je een ‘get it done’ mentaliteit. Daarbij heb je een afgeronde opleiding op universitair niveau richting werktuigbouwkunde / mechanical engineering en als afstudeerrichting; constructies, mechanisme of precisie mechanica.

Daarbij heb jij aantoonbare ervaring op het gebied van:

 • beheersen van vrijheidsgraden;
 • construeren op stijfheid;
 • kwantitatief ontwerpen;
 • elimineren van speling;
 • kracht en positielussen;
 • design voor dynamica;
 • V-model;
 • coaching junioren (pré).

 

Onze opdrachtgever biedt

 • Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf;
 • Uitdagende multidisciplinaire projecten met sterke teamwerk element;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en een oprechte groep collega’s. Ook hebben ze activiteiten zoals weekendjes uit, vrijdagmiddagborrel, zomer barbecue en een actieve personeelsvereniging.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is opgericht in 1993. De organisatie ontwikkelt en realiseert hightech systems voor uiteenlopende markten, van semicon equipment en analytische instrumentatie tot medische technologie en algemene machinebouw. Ze zijn een high-end technologie leverancier met op dit moment 500 techneuten uit verschillende engineering disciplines.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.