Senior Factory Engineer

On Time Engineers is op zoek naar een Senior Factory Engineer voor onze opdrachtgever in Eindhoven, bestaande uit ongeveer 150 slimme engineers. Ben je goed in het optimaliseren van processen en kwaliteitsbewust? Heb je meerdere jaren ervaring in het opzetten en verbeteren van productieprocessen? Dan hebben we een match!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie kom je direct VAST in loondienst bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen.

 

Over de functie

Als Factory Engineer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van procesbeheersing van bestaande en nieuwe productieprocessen. Je werkt samen met andere Factory Engineer collega’s en rapporteert aan de Operations Manager. Je dagelijkse werkzaamheden zijn hele divers en bestaat uit:

Implementeren, onderhouden en verbeteren van bestaande en nieuwe productieprocessen;
Vanuit technische verbeteringen de doorlooptijd en de TAC-tijd van de verschillende processen optimaliseren. Uiteindelijke doel is een optimale kwaliteit, kostprijs en doorlooptijd;
Oplossen en voorkomen van verstoringen in het productieproces;
Rapporteren over en analyseren van de prestaties van het productieproces;
Borgen van de kwaliteit van producten;
Maken van flows, werkinstructies en kwaliteit volgsysteem;
Zorgen voor opgeleide en gekwalificeerde operators.

 

Functie eisen

Minimaal een HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Elektronica of een aanverwante richting;
Je hebt meerdere jaren ervaring in het opzetten en verbeteren van productieprocessen;
Enige ervaring in optica en assemblagetechnieken een pré;
Je hebt een hands-on mentaliteit, werkt gestructureerd en kunt conceptueel denken;
Je hebt goede communicatieve eigenschappen en analytische vaardigheden;
Bij voorkeur heb je circa 5 jaar werkervaring;
Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat maakt werken bij onze opdrachtgever  bijzonder?

Onze opdrachtgever is een one-stop-shop voor technische vraagstukken. Als techneut zit jij hier middenin, van ontwikkeling tot de productie!
Je verdiept je in de materie, je krijgt de ruimte om de grenzen van de fysica op te zoeken;
Binnen je projectteam werk je samen, je overlegt en communiceert je progressie;
Je houdt er van om je te verdiepen in feiten en data, je baseert jouw beslissingen hier op;
Je krijgt vrijheid in je functie;
De organisatie loopt vooraan in de markt en pakken het gehele ontwikkeltraject op. Van conceptfase tot en met de productie en uitlevering, je bent betrokken bij het totale proces!

 

Onze opdrachtgever biedt

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een (vast) contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
25 vakantiedagen en 5 ADV dagen;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Een open, collegiale werksfeer.

Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een hightech productontwikkelaar. Voor hun eindklanten bedenken, ontwikkelen en produceren ze zeer geavanceerde modules, apparaten en eindproducten met een grote expertise in de fijnmechanische, optische en mechatronische techniek. In elk product die ze maken zit optische techniek in de vorm van een lens of een laser.

Ze maken prototypes, een kleine serie of juist serie geproduceerde modules. Onze opdrachtgever levert maatwerk waardoor jouw werk nóóit een herhaling van een vorig project zal zijn. Ze houden er juist van om technisch lastige projecten aan te pakken, want dát houdt ze scherp!

 

Solliciteren?  

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om e solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.