Senior Mechanical Engineer (Helmond, deta-vast)

On Time Engineers is per direct op zoek naar een Senior Mechanical Engineer voor onze opdrachtgever in Helmond. Vind je het leuk om klant specifieke oplossingen te ontwikkelen en je eigen ontwerp ook daadwerkelijk geproduceerd zien worden? Ben je bereid om een centrale rol te spelen in  alle engineering projecten? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Als Senior Mechanical Engineer speel je een centrale rol in alle engineering projecten. Vanuit een brede technische kennis ben je in staat om technische concepten te ontwikkelen en deze samen met één of meerdere collega’s uit het team om te zetten naar succesvolle en maakbare producten.

Op basis van klantenwens voer je technische analyses (o.a. mechanisch, thermisch, dynamisch) en werk je deze vervolgens uit in modellen en tekeningen. Bij de prototypebouw zal je nauw betrokken worden bij het uitvoeren van testen om het ontwerp te verifiëren en waar nodig het ontwerp bij te stellen. Je ziet dus dagelijks je eigen ontwerp steeds meer body krijgen!

Je begeleidt en coacht collega’s technisch inhoudelijk, reviewed documenten en resultaten en je geeft productdocumentatie vrij.

Je profiel:

Creatief, innovatief en communicatief;
Ondernemende persoonlijkheid die het bijdragen aan bedrijfsgroei als een uitdaging ziet;
Teamspeler!

 

Functie eisen

Minimaal een afgeronde HTS of een WO opleiding richting Werktuigbouwkunde of gelijkwaardige studie;
Ervaring met ontwerp pakketten zoals SolidWorks, UX, Pro/E of een soortgelijk pakket;
Minimaal 5 jaar werkervaring;
Ervaring in / affiniteit met product ontwikkeling binnen een industriële productie omgeving;
Brede aantoonbare technische achtergrond met interesses in de raakvlakken tussen werktuigbouwkunde, fysica en productietechnieken.

 

Wij bieden

Een aantrekkelijke salaris;
Direct 1 jaar contract bij On Time Engineers waarna je meteen overstapt naar onze opdrachtgever (let wel, je salaris bepaal je samen met onze opdrachtgever en de secundaire arbeidsvoorwaarden blijven gelijk);
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
CAO Metalektro;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
Een open, collegiale werksfeer.

Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een contract-ontwikkelaar en toeleverend producent van modules en systemen aan OEM’s. Ontwikkelen, produceren en assembleren gebeurt onder 1 dak waardoor informatie uitwisseling en kennisdeling optimaal is, met alle voordelen voor de klant.

De organisatie biedt in-house applicatie expertise onder andere op het gebied van doseren, koelen, verwarmen, positioneren en ontwerp van frames en covering. Men levert aan diverse marktsegmenten en produceert in kleine tot middelgrote series.

 

Solliciteren?  

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om e solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.