Service Coördinator

On Time Engineers is op zoek naar een Service Coördinator voor onze opdrachtgever in Hasselt, België. Ben je technisch ingesteld en service gericht? Durf je verantwoordelijkheid te dragen voor de voorbereidingen en ondersteuning van de werkzaamheden van alle Service Engineers binnen een organisatie? Dan heeft On Time Engineers de ideale baan voor jou!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! Let op: deze functie is geen detachering of een tijdelijk project. Je ontvangt direct een vast contract van onze opdrachtgever.

 

Over de functie
Als Service Coördinator maak je deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor de technische en administratieve ondersteuning van de gehele service afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidingen en de ondersteuning van de werkzaamheden van de Service Engineers, evenals voor de administratieve afhandeling ervan. Je hebt een breed takenpakket en dat ziet er als volgt uit:

Je behandelt de storingsaanvragen van klanten (telefonisch);
Je zorgt voor de technische en administratieve voorbereiding van de opdrachten. Dit betekent het verzorgen van de noodzakelijke informatie, documenten en materialen voor de servicewerkzaamheden, zowel voor aanvang als tijdens de uitvoering;
Je zorgt voor de planning en opvolging van het team van Service Engineers;
Je zorgt dat machinedossiers gedigitaliseerd worden en je past veranderingen in machines aan in het systeem;
Je zorgt voor het bewaken van de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden;
Je hebt veelvuldige contacten met eindklanten en de Service Engineers.

 

Wat vragen we?

Je beschikt minstens over een A2 diploma in een technische richting en hebt bij voorkeur 3 jaar werkervaring. Je bent commercieel ingesteld, resultaatgericht en gedreven. Daarnaast kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je beschikt over een helicopterview. Je bent flexibel, aangezien je werkzaam bent binnen een 24/7 service afdeling.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Frans is een pré. Daarnaast ben je bekend met de moderne softwarepakketten waaronder: MS Office (Word, Excel, PowerPoint) en SAP.

Ben je nog niet zover maar is dit wel je gewenste carrière-pad? Dan nodigen we je ook van harte uit te solliciteren!

 

Onze opdrachtgever biedt

Je komt te werken in een technisch hoogwaardige en informele organisatie met veel ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. Verder een afwisselende functie-invulling met enthousiaste collega’s in een prettige, no-nonsense werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden zoals:

Een aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
Direct een (fulltime) vast contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Je hoeft voor deze functie niet te reizen;
Veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever bestaat uit 75 slimme engineers en is gevestigd in Eindhoven, België en VS. De organisatie is een gerenommeerde en succesvolle onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en installeren van optische sorteermachines. Ze realiseren kwalitatief hoogwaardige hightech mechatronische maatwerkoplossingen voor internationale klanten in de levensmiddelenindustrie. De technologie biedt opdrachtgevers de mogelijkheid de kosten voor productverwerking te reduceren en optimale kwaliteit te realiseren.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met On Time Engineers, Eda Demir via telefoon nummer +31 6 – 196 229 44. Je kunt ook mailen naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en onze vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.