Equipment Technicians gezocht! 

On Time Engineers zoekt meerdere Equipment Technicians/Field Service Engineers, werklocatie Eindhoven. Ben jij op zoek naar een functie in de breedte van de techniek? Ben jij de generalist met liefde voor het vak en wil je deel uitmaken van een bevlogen team? Dan ben jij de Equipment Technician die we zoeken!

Deze functie is geen tijdelijke invulling of detachering. Je krijgt direct een aanstelling voor 1 jaar bij onze opdrachtgever waarna (bij goed functioneren) een vast contract. Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Als Equipment Technician ben je verantwoordelijk voor het monteren volgens tekening van technische systemen, modules en complete machines. Deze werkzaamheden vinden plaats in de  werkplaats te Eindhoven. Ook zul je zorg dragen voor de installatie van systemen op klant locatie (VS en/of Azië). Dat betekent steeds weer een nieuwe uitdaging met wisselende technieken waarbij de werkzaamheden zowel mechanisch als elektro afwisselend van aard kunnen zijn. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid.

 

Jouw taken

Als Equipment Technician heb je een breed takenpakket met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Je voornaamste taken zijn:

Assemblage van projecten;
Ondersteuning van logistiek en kwaliteit;
Je levert input in de optimalisatie van assemblageprocessen;
Installaties van nieuwe en bestaande systemen op klant locatie (dus reizen is nodig met een maximum van 2 / 3 weken indien buiten de EU);
Service van systemen op klant locatie;
Samen met je collega’s zorg je voor het waarborgen van kwaliteit en levertijd.

 

Jouw profiel

Je bent te omschrijven als zelfstandig, flexibel en stressbestendig. Als persoon ben je prettig in de omgang en je communiceert gemakkelijk. Je houdt overzicht, laat je niet snel uit het veld slaan en bent proactief ingesteld.

 

Verder heb je:

Een afgeronde technische opleiding MBO niveau (HBO starters zijn welkom);
Je hebt technisch inzicht en hebt een elektrotechnisch OF een mechanisch achtergrond;
0 tot 15 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de machinebouw;
Kennis van PLC systemen is een pré;
Je bent bereid tot internationaal reizen;
Je hebt kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek;
Beheersing van de Nederlandse- en/of Engelse taal in woord en geschrift.

 

Vereiste competenties

Accuraat;
Goede communicatieve vaardigheden;
Stressbestendig.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een technisch uitdagende baan met veel waardering voor je werk. Daarnaast krijg je de ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak door bijvoorbeeld het volgen van aanvullende cursussen en/of een opleiding. Je krijgt een uitdagende- en bovenal een zelfstandige rol in een inspirerende werkomgeving binnen unieke high tech projecten.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn:

Een jaarcontract direct in loondienst bij de opdrachtgever;
Een aantrekkelijk salaris;
25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
Jaarlijks opleidingsbudget;
Dagelijkse lunch samen, verzorgd door de organisatie;
Een snelgroeiende organisatie met uitstekende loopbaan- en ontwikkelingskansen;
Het vermogen om bij te dragen aan een betere planeet door middel van ‘hernieuwbare projecten;
Een solide organisatie waarin innovatie en technische ontwikkeling centraal staat;
Open organisatiecultuur;
Een internationale omgeving met internationale klanten.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever levert productie systemen binnen een internationaal speelveld. Dit realiseren ze met ongeveer 70 collega’s waarvan 90% een technische achtergrond heeft. De organisatie staat aan de vooravond van een aantal uitdagende projecten voor verschillende hightech markten. Voor het realiseren van deze projecten en het bouwen aan onze organisatie, zijn ze op zoek naar een groep van 6 nieuwe Equipment Technician collega’s.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.