On Time Engineers is op zoek naar een Field Service Engineer, werklocatie Eindhoven-Oost. Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een high tech club? Durf jij het aan om verantwoordelijk te zijn voor het zelfstandig uitvoeren van de installatie, training, on-site diagnostics, reparatie en service van hoogwaardige machines? Ja?

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel, voor deze vacature zoeken we Field Service Engineers die direct in loondienst gaan van onze opdrachtgever. Het is dus geen tijdelijk werk of detachering. Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit fantastisch bedrijf en de gehele sollicitatieprocedure zo vloeiend mogelijk laten verlopen!

 

Over de functie

Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van de installatie, training, on-site diagnostics, reparatie en service van hoogwaardige machines. Tevens behoort naast het onderhouden en modificeren van deze machines, ook het begeleiden van het machine acceptatieproces op locatie bij de klant tot het takenpakket.

De functie is een technisch en internationaal georiënteerde rol waarbij een hoge mate van accuratesse en daadkracht is vereist om eventuele (complexe) problemen en storingen na of tijdens het inbedrijfstellen van de machine, snel op te lossen en te streven naar optimale klanttevredenheid.

 

Onze opdrachtgever vraagt   

 Een MBO werk- en denkniveau in een technische richting, bij voorkeur Electrotechniek, Mechanica, Mechatronica of een aanverwante richting;
 Minimaal 2 jaar (internationale) ervaring in een vergelijkbare positie binnen de machinebouw;
 Kennis en ervaring met (PLC) schakel- en besturingssystemen (Siemens of Allen Bradley) is een sterke pré;
 Je spreekt vloeiend Engels en is een andere taal (Frans, Spaans of Italiaans) een sterke pré;
 Je begrijpt het belang van het goed en accuraat rapporteren van de activiteiten van en tijdens je bezoeken voor het verbeteren van de processen binnen de organisatie;
 Je bent flexibel, diplomatiek, klantfocus, stressbestendig, proactief, analytisch sterk en betrokken;
 Reisbereidheid tot regelmatig reizen (70-80% voornamelijk binnen de EU landen).

 

Onze opdrachtgever biedt

 Direct een jaarcontract in loondienst van onze opdrachtgever met daarna uitzicht op een vast contract;
 Een aantrekkelijke salaris;
 Metalektro CAO;
 27 vakantiedagen en 5 ATV;
 Nachtvergoeding;
 Overwerkregeling;
 Mogelijkheid om de wereld te zien (afstanden boven 500km met vliegtuig);
 Een open, informele organisatie met volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
 Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een bedrijf met ondernemingen verspreid over de gehele wereld. De ondernemingen houden zich bezig met het maken van kunststof etiketten en het vervaardigen van machines om de etiketten op de producten aan te brengen. De markt waarin ze opereren groeit jaar op jaar en ze innoveren continu om hun jarenlange nummer 1 positie te behouden!

Onze opdrachtgever heeft meerdere fabrieken binnen Europa. Er is een informele bedrijfscultuur waar initiatieven van medewerkers zeer gewaardeerd worden.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File