Full Stack Developer – C# / .NET

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Full Stack Developer – C# / .NET. Ben je toe aan een Step UP en wil je meedenken over uitdagende projecten zoals het opzetten van een CI/CD omgeving waarbij code kwaliteit en automatisch testen voorop staat? Wil je samen met de Lead Developer de software afdeling helpen opzetten? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let op, in deze functie ga je direct in loondienst van onze opdrachtgever. Het is geen detachering of tijdelijk werk! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit fantastisch bedrijf en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk laten verlopen.

 

Over de functie

Ontwikkelen doe je samen. Als gepassioneerde ontwikkel goeroe help je jouw team de juiste dingen te doen en door te voeren. Je denkt mee over uitdagende projecten zoals het opzetten van een CI/CD omgeving waarbij code kwaliteit en automatisch testen voorop staat. Verder werk je in deze rol bij een leuk en boeiend bedrijf met hele fijne collega’s die technologische ontwikkeling omarmen. Dus ja, je gaat het druk krijgen!

De functie eisen zijn:

Je houdt je bezig met het continu verbeteren en optimaliseren van onder andere de bestaande portal en met input van de business owners ga jij de portal steeds verder ontwikkelen;
Je beschikt over een relevante afgeronde Bachelor- of Masteropleiding;
Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
Je hebt ervaring met C#/ASP .NET (Core, Framework);
Je hebt ervaring met relationele databases (MS SQL);
Je hebt ervaring met frontend frameworks zoals Angular 2+, React of VueJs;
Je hebt ervaring met CI/CD (Jenkins, GitLab);
Ervaring met test automation (Cucumber, Selenium), en Microsoft Azure is mooi meegenomen.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
25 vakantiedagen per jaar;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op jouw competenties en ervaring;
Je wordt onderdeel van een ambitieus en enthousiast team dat geen uitdaging uit de weg gaat;
Een functie op een software afdeling die nog verder opgebouwd moet worden; kortom echt een kans om jouw eigen rol vorm te geven!
Werken bij één van de leukste bedrijven van het land!

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever maakt kwalitatief goede en spannende woningpresentaties. Door kwalitatieve media te leveren maar toch betaalbaar te blijven helpen ze  makelaars om succesvol te zijn. Korte lijnen, een ondernemende mindset en gebruik maken van de beste (online) tools kenmerkt hun manier van werken met als overkoepelend doel Serious Impact te maken bij hun eindklanten. Dit merk je ook aan de medewerkers. Een jonge club, creatieve vakmensen werkzaam in Nederland en België. De beste developers met een gezellig en spontaan karakter.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.