Full Stack Engineer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Zaltbommel op zoek naar een Full Stack Engineer met kennis van embedded en Java software. Wil je een cruciale rol spelen in het verbeteren van de huidige software-architectuur? Zou je als Full Stack Developer willen werken aan verschillende aspecten van softwareontwikkeling waaronder cyberbeveiliging, netwerkintegratie, web interfaces en het implementeren van security protocollen? Dan hebben we een match!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie krijg je direct een contract van onze opdrachtgever en zijn we een dedicated recruitment partner van dit bedrijf. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure voor beide kanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Full Stack Engineer zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, integreren en onderhouden van softwareoplossingen binnen het huidige platform. Je speelt een cruciale rol in het verbeteren van de huidige software-architectuur zodat onze opdrachtgever kan blijven voldoen aan de groeiende vraag en de steeds veranderende behoeften van hun klanten. Je zult werken aan verschillende aspecten van softwareontwikkeling waaronder cyberbeveiliging, netwerkintegratie, web interfaces en het implementeren van security protocollen. Als Full Stack Engineer krijg je de mogelijkheid om het hele ontwikkelingsproces te beïnvloeden, van concept tot implementatie!

 

Wat ga je doen?

Ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen om het platform te verbeteren en uit te breiden;
Koppeling tussen de huidige Embedded systemen, server applicaties / web interfaces en klant WMS/ERP integraties;
Zorgen voor een naadloze integratie van verschillende softwarecomponenten en -systemen;
Uitvoeren van beveiligingsbeoordelingen en het implementeren van maatregelen om huidige systemen te beschermen tegen cyber bedreigingen;
Samenwerken met Netwerk Architecten om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal integreert met bestaande netwerkinfrastructuren;
Ontwerpen en implementeren van intuïtieve web interfaces om de gebruikerservaring te optimaliseren;
Actief deelnemen aan code-reviews en het bevorderen van best practices binnen het ontwikkelteam.

 

Wat breng je mee?

Bachelor of Master diploma in Computer Science, Software Engineering of gerelateerd;
Aantoonbare ervaring in softwareontwikkeling, bij voorkeur als Full Stack Engineer;
Kennis van beveiligingsprincipes en ervaring met implementatie van security protocollen;
Ervaring met netwerkintegratie en samenwerken met Netwerk Architecten;
Bekendheid met web technologieën en het ontwerpen van gebruikersinterfaces;
Probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om technische uitdagingen aan te gaan;
Uitstekende communicatievaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een mooi salaris met een max tot € 4500,- bruto per maand, conform CAO Metalektro;
27 vakantiedagen en daarbovenop 13 roostervrije dagen die voor een gedeelte vrij op te nemen zijn;
Mogelijkheid om hybride te werken (twee dagen thuis op basis van fulltime dienstverband);
Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
Mogelijkheid om parttime te werken;
Onderdeel van de CAO Metalektro en een uitgebreide pensioenregeling bij PME;
Inspirerende werkomgeving in een hypermodern pand;
Loopafstand van treinstation Zaltbommel.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft ongeveer 120 medewerkers en is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vinden plaats via een wereldwijd distributienetwerk. De organisatie excelleert in ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie.
De Engineering afdeling bestaat uit zo’n 10 slimme techneuten met een achtergrond in Mechanica, Elektrotechniek en Software. Verder bestaat het software team uit twee ervaren Embedded Software Engineers, 1 Electrical Engineer en een Technical Projectleider waarmee je veel gaat samenwerken.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.