Full Stack .NET Developer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Full Stack .NET Developer. Vind je het leuk om softwareoplossingen te ontwikkelen voor een breed scala aan klanten en applicaties? Wil je werken aan uitdagende projecten en gebruik maken van de modernste technologieën? Dan is deze vacature een match met jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Voor deze functie krijg je direct een aantrekkelijke aanbieding van onze opdrachtgever, het is dus geen detachering! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met onze opdrachtgever en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen!

 

Wat ga je doen?

Je ontwikkelt en onderhoudt websites, webapplicaties, interfaces en andere online toepassingen in een software omgeving;
Je levert een bijdrage aan het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologieën;
Je test en verbetert de implementatie van diverse softwareapplicaties;
Je vertaalt technische specificaties in duidelijk gestructureerde programmatuur;
Je bent vanaf het begin tot het succesvolle einde betrokken bij het volledige proces.

De door onze opdrachtgever ontwikkelde producten zijn te vinden in verschillende delen van de samenleving, variërend van consumententechnologie (bijvoorbeeld een webportaal, back-end en mobiele app voor IoT-apparaten) tot maatwerkapplicaties (documentbeheer, track en trace en contentbeheer). In je functie als Full Stack .NET Developer heb je overzicht over het complete systeem, bestaande uit databases, bedrijfslogica en gebruikersinterface.

 

Functie wensen

Je hoeft niet alles direct te kunnen, maar onze opdrachtgever vraagt wel een goede basiskennis op ten minste enkele van de volgende gebieden: Microsoft.NET MVC-, HTML-, CSS-, JQuery-, SQL- en NOSQL-databases;
Je bent communicatief vaardig (want je hebt te maken met klantencontact);
Je hebt een proactieve werkhouding en je bent in staat zelfstandig klantvragen te vertalen in een werkend product;
Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Direct een contract in dienst van onze opdrachtgever!
Een aantrekkelijk salaris;
8% vakantiegeld per jaar;
28 vakantiedagen;
Flexibele werkuren (werkweek van 38 uur)
Reiskostenvergoeding;
Bedrijfstelefoon (iPhone inclusief privégebruik) en laptop;
Een aantrekkelijke pensioenregeling met 52% pensioenpremie door werkgever;
Een snelgroeiende organisatie met uitstekende carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende organisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van innovatieve, duurzame en kwalitatief hoogwaardige elektronische producten. Gedreven door technologie streven ze naar de beste oplossing, waarbij ze hun kennis op het gebied van elektronica, mechanica en softwareontwikkeling combineren. Dagelijks werken hun mensen samen aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things, Power Conversion en Sensing & Actuating.
De organisatie onderscheid zich door een hoge mate van automatisering, verticale integratie en technologieontwikkeling. Bij dit bedrijf heeft men de mogelijkheid te werken met een breed scala aan hoogwaardige technologische producten die hun toepassing vinden in veel verschillende marktsegmenten.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.