Hardware Engineer / E-plan Tekenaar 

On Time Engineers zoekt een Senior Hardware Engineer, werklocatie voor Den Bosch e.o.

Ben je opzoek naar een uitdagende, technische functie bij een succesvolle, sterk groeiende en innovatieve onderneming? Als Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van elektrotechnische besturingsschema’s. Je bent betrokken bij grote en kleine (internationale) projecten vanaf het begin tot het einde.

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Werken bij deze opdrachtgever van On Time Engineers betekent samenwerken met professionele collega’s die het beste uit zichzelf en hun werk willen halen. In deze functie ben je bezig met het zelfstandig construeren en tekenen van elektroschema’s met behulp van het pakket EPLAN P8.

Andere belangrijke taken zijn:

Het doorgeven van de benodigde elektro componenten via het ERP programma aan de afdeling Logistiek;
Ondersteuning en overleg met de afdelingen Sales, Electro Montage, Mechanische Engineering en Software op het gebied van elektro-engineering;
Het ondersteunen en adviseren van de buitendienstmonteurs bij problemen op locatie;
Het adviseren en ondersteunen van klanten bij elektrische storingen.

 

Jouw profiel

Minimaal een afgeronde MBO diploma met een technische achtergrond (Elektrotechniek of Mechatronica of een aanverwante richting);
Kennis van besturingstechniek, met name PLC’s, veldbus systemen, servomotoren en frequentieregelaars;
Ruime ervaring met EPlan Siemens P8, basiskennis van Allen Bradley en Mitsubishi;
Ruime praktijkervaring (3 tot 5 jaar) in de machinebouw;
Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken;
Ondersteuning en coaching aan junior hardware engineers;
Goede beheersing van de Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een succesvolle wereldspeler op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare machines voor industriële- en middelgrote broodbakkerijen. Vanuit hun vestiging bij Den Bosch vindt de verkoop en service plaats maar ook de complete mechanische- en besturingstechnische ontwikkeling en productie voor zowel standaard machines als ook klant specifieke apparatuur met complete productielijnen. De ambitie is om sterk te groeien en de organisatie verder te professionaliseren. De organisatie bestaat momenteel uit zo’n 160 slimme engineers.

 

Het aanbod:

Werken bij onze opdrachtgever betekent hard werken met op zijn tijd een geintje onder collega’s. Wij bieden je een baan bij een open, informeel, no-nonsense bedrijf met 160 betrokken collega’s, goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Vrijheid en zelfstandigheid in het werk vinden wij belangrijk.

Verder bieden we je:

Het eerste jaar een contract via On Time Engineers waarna je direct in loondienst gaat bij onze opdrachtgever;
Je salaris bepaal JIJ samen met onze opdrachtgever (Salaris conform CAO Groot Metaal);
De secundaire arbeidsvoorwaarden worden een-op-een overgenomen;
216 verlofuren (27 vakantiedagen) en 104 ADV uren (13 ADV);
Goede pensioenregeling.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.