Hardware Engineer | E-Plan

On Time Engineers is op zoek naar een Hardware Engineer E-Plan voor onze opdrachtgever in Arnhem. Wil je een bijdrage leveren aan een betere planeet en werken aan duurzame oplossingen? Onderdeel worden van een organisatie die zich bezighoudt met hergebruik van batterijen die afkomstig zijn uit elektrische voertuigen? Wil je hardware ontwikkelen met een sterke focus op product optimalisatie en standaardisatie? Zoja, dan hebben we een match!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie krijg je direct een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen.

 

Over de functie

De rol van Hardware engineer is van groot belang voor de groei en kwaliteit van de organisatie van onze opdrachtgever. Jij zult bijdragen aan de basis van hun producten. Het primaire doel van de rol is hardware ontwikkeling met een sterke focus op product optimalisatie en standaardisatie. Je zult nauw samenwerken met collega’s op het gebied van product en software ontwikkeling. Binnen deze samenwerking staat de volgende taken centraal;

Tekenen in E-plan P8;
Ontwikkelen van nieuwe hardware en software oplossingen;
Optimaliseren van bestaande producten en het ontwikkelen van testopstellingen om de kwaliteit van de battery packs vast te stellen.

 

Functie eisen

Je bent een hardware engineer met een MBO of HBO opleiding, met een aantal jaren werkervaring, aangaande elektrotechnische installaties. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, testen en tekenen van kleine tot grote besturingskasten en systemen.

Uiteraard wil jij, vanaf het offertestadium bij de projecten worden betrokken. Hierbij selecteer jij de benodigde elektro-hardware, de tekeningen worden daarna tot in detail uitgewerkt in het E-plan P-8 pakket. Je hebt een goed gevoel van hoe met mensen om te gaan, dat wil onder andere zeggen dat je kan werken in een klein team van hardware- en software-engineers. De werkdruk en tijdsdruk in projectmatig werken zijn voor jou geen belemmering om effectief te blijven werken. Het zelfstandig plannen en organiseren van jouw werkzaamheden is voor jou geen probleem.

De overige wensen voor deze functie zijn:

Een MBO+ of HBO niveau diploma Elektrotechniek of een aanverwante richting;
Meet en regeltechniek, analoge en digitale schakeltechnieken in besturingspanelen en PLC’s;
Gedegen kennis van E-plan P8;
Kennis van gelijkspanning;
Conversie technologie specifiek op het gebied van AC-DC;
Meer dan 4 jaar werk ervaring;
Ervaring met berekenen hoog vermogen verdeelkasten 400A en groter (dit is een pre);
Bij voorkeur woonachtig in regio Arnhem.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Een open, collegiale werksfeer.

Je komt te werken binnen een dynamisch bedrijf. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een splinternieuwe organisatie die door twee broers is opgericht in 2016. Een organisatie die zich richt op energieopslagsystemen en tevens leverancier is van energieopslagsystemen voor industriële toepassingen.

Deze systemen zijn uitgerust met gebruikte batterijen uit elektrische voertuigen, een duurzame en betaalbare oplossing met een lage milieu impact. Hiermee bieden ze aan hun eindklanten een concrete circulaire en duurzame oplossing. De energieopslagsystemen zijn geconfigureerd op basis van klantspecificaties en worden geleverd als turn-key oplossing

 

Solliciteren?  

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over een match, aarzel dan niet en kom alsnog in contact met mij.