Hardware Engineer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Hardware Engineer. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een multidisciplinair projectteam bestaande uit engineers in de vakgebieden hardware, embedded software, FPGA firmware en LabVIEW? Wil je werken bij een toonaangevende ontwikkelaar en toeleverancier van elektronica en embedded systemen, bestaande uit zo’n 75 slimme engineers? If so…

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let op: dit is geen detachering of tijdelijk werk, voor deze rol krijg je direct een contract van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor beide partijen. We zijn reeds 4 jaar hun partner en hun first recruitment supplier.

 

Over de functie

Ontwikkelen doe je samen. Vanaf het begin denk je samen met je collega’s na over de specificaties, produceerbaarheid en de gewenste kostprijs van de producten. Samen zorg je ervoor, dat er voldaan wordt aan normen en wet- en regelgeving. Samen met de eindklant maak je de juiste keuzes, rekening houdend met product- en marktontwikkelingen. Zo krijgt de eindklant een product dat op tijd en succesvol op de markt gebracht kan worden.

Als Hardware Engineer maak je binnen de afdeling engineering, deel uit van een multidisciplinair projectteam bestaande uit engineers in de vakgebieden hardware, embedded software, FPGA en LabVIEW. De werkzaamheden variëren van het specificeren, ontwerpen, realiseren tot en met het in bedrijf stellen van elektronica.

Deze functie is geschikt voor mensen met enige jaren relevante werkervaring, die een veelzijdige baan zoeken en een zeer hoog kwaliteitsbewustzijn hebben.

 

Functie wensen

Een afgeronde opleiding HBO of WO in de richting van elektrotechniek, elektronica of een aanverwante richting;
Minimaal 2+ jaar relevante in het ontwerpen van elektronica;
Kennis van schematekenen, PCB-ontwerp in Altium, OrCAD/Allegro en/of Mentor is een pré;
Kennis van simulatie tooling en of Signal Integrity Analysis;
Affiniteit met analoge elektronica en/of embedded software is een pré;
Communicatief, zowel binnen het ontwikkelteam als extern richting klanten;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Woonachtig in de regio Noord/Brant – Eindhoven of bereid hiernaartoe te verhuizen;
In het bezit van rijbewijs B.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op jouw competenties en ervaring;
Minimaal 33 vakantiedagen (oplopend tot 38 dagen);
Uitgebreid pensioen pakket;
Studie mogelijkheden;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding van € 0,38 cent p/km;
Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
Een open, collegiale werksfeer in een organisatie in de (industriële) elektronica;
De mogelijkheid om je permanent bij te scholen.

Je komt te werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en collega’s die net als jij ook een fascinatie voor techniek hebben.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een high tech bedrijf, bestaande uit 75 slimme engineers die afkomstig zijn uit Hardware en Embedded hoek. Projecten waar dit bedrijf aan werkt zijn hardware en (embedded) software gerelateerd. Denk hierbij aan nieuwste technieken in radarsystemen om snelheidsduivels te betrappen, nieuwe accu-aangedreven gereedschappen die nodig kunnen zijn bij bevrijdingsoperaties, ontwerp van een flowmeter voor een omgeving met straling, etc. Al met al een high tech bedrijf met zeer uitdagende projecten waarbij je als engineer samenwerkt in een hecht team van zeer slimme engineers!

 

Interesse in een On Time kennismaking met onze opdrachtgever?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om eens vrijblijvend kennis te maken met onze opdrachtgever? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.