On Time Engineers is op zoek naar een Hardware Engineer, werklocatie Enschede. Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een high tech club die klant specifieke elektronica en embedded systems ontwikkelt? Wil je een gouden member zijn van een hecht team, bestaande uit meer dan 80 slimme engineers?

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel: voor deze functie heb je de mogelijkheid om direct in loondienst te treden van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de gehele sollicitatieprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Ontwikkelen doe je samen. Vanaf het begin denk je samen met je collega’s na over de specificaties, produceerbaarheid en de gewenste kostprijs van de producten. Samen zorg je ervoor, dat er voldaan wordt aan normen en wet- en regelgeving. Samen met de eindklant maak je de juiste keuzes, rekening houdend met product- en marktontwikkelingen. Zo krijgt de eindklant een product dat op tijd en succesvol op de markt gebracht kan worden.

Als Hardware Engineer maak je binnen de afdeling engineering, deel uit van een multidisciplinair projectteam bestaande uit engineers in de vakgebieden hardware, embedded software, FPGA en LabVIEW. De werkzaamheden variëren van het specificeren, ontwerpen, realiseren tot en met het in bedrijf stellen van elektronica.

Overige functie eisen zijn:

 Minimaal een afgeronde opleiding HBO, bij voorkeur elektrotechniek of elektronica;
 Vanaf 2 jaar relevante werkervaring in het ontwerpen van elektronica;
 kennis van schematekenen en pcb-ontwerp in Altium, OrCAD/Allegro en/of Mentor is een pré;
 Kennis van simulatie tooling;
 Kennis van Signal Integrity Analysis;
 Affiniteit met analoge elektronica en/of embedded software is een pré;
 Een nauwkeurige en proactieve houding;
 Communicatief vaardig, zowel binnen het ontwikkelteam als extern richting klanten en toeleveranciers;
 Een teamplayer met doe-mentaliteit die ook zelfstandig kan werken;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Woonachtig in de regio Twente of bereid hiernaartoe te verhuizen;
 In het bezit van rijbewijs B.

 

Wij bieden

 Een aantrekkelijke salaris;
 Jaarcontract bij On Time Engineers waarna je de overstapt maakt naar onze opdrachtgever OF de mogelijkheid om direct in loondienst te treden van onze opdrachtgever, JIJ mag kiezen;
 Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
 Minimaal 33 vakantiedagen (oplopend tot 38 dagen);
 Winstdeling;
 Uitgebreid pensioen pakket;
 Studie mogelijkheden;
 Aantrekkelijke woon-werk vergoeding van € 0,38 cent p/km;
 Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
 Een open, collegiale werksfeer in een organisatie in de (industriële) elektronica.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en een oprechte groep collega’s.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een high tech bedrijf, bestaande uit meer dan 80 slimme engineers die afkomstig zijn uit Hardware en Embedded hoek. Projecten waar dit bedrijf aan werkt zijn hardware en (embedded) software gerelateerd. Denk hierbij aan nieuwste technieken in radarsystemen om snelheidsduivels te betrappen, nieuwe accu-aangedreven redgereedschappen die nodig kunnen zijn bij bevrijdingsoperaties, ontwerp van flowmeter voor omgeving met straling, etc. Al met al een high tech bedrijf met zeer uitdagende projecten waarbij je als engineer samenwerkt in een hecht team van zeer slimme engineers!

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.