On Time Engineers zoekt voor onze opdrachtgever in Eindhoven een Lead Engineer. Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een high tech club die klant specifieke elektronica en embedded systems ontwikkelt? Wil je lid zijn van een hecht team, bestaande uit 75 slimme engineers? Zoja, dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel: voor deze functie heb je de mogelijkheid om direct in loondienst te treden van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Lead Engineer maak je deel uit van de afdeling engineering en je geeft vanuit je technische rol binnen een project functioneel leiding aan engineers. Dit doe je door zowel het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan een technisch ontwerp als door het dagelijks aansturen en coachen van de projectleden. Ook het rapporteren van de voortgang van het project behoort tot je verantwoordelijkheden. Daarnaast coördineer je onder eindverantwoordelijkheid van de projectleider (deel)activiteiten van projecten en lever je commerciële ondersteuning.

 

Wat vraagt onze opdrachtgever?

 Een afgeronde opleiding HBO of WO, bij voorkeur informatica, elektrotechniek of een aanverwante richting;
 Minimaal 2 jaar ervaring als architect, teamleider of gelijkaardige functie;
 Affiniteit met elektronica, embedded software en testsystemen;
 Communicatief vaardig, zowel binnen het ontwikkelteam als extern richting klanten en toeleveranciers;
 Een teamplayer met doe-mentaliteit die ook zelfstandig kan werken;
 Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
 Leergierig;
 Woonachtig in Eindhoven en omstreken of bereid hiernaartoe te verhuizen;
 In het bezit van rijbewijs B.

 

Onze opdrachtgever biedt

 Een aantrekkelijke salaris;
 Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever waardoor je meteen een vast lid bent van hun projectteam;
 Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op jouw competenties en ervaring;
 Minimaal 33 vakantiedagen (oplopend tot 38 dagen);
 Winstdeling;
 Uitgebreid pensioen pakket;
 Studie mogelijkheden;
 Aantrekkelijke woon-werk vergoeding van € 0,38 cent p/km;
 Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
 Een open, collegiale werksfeer in een organisatie in de (industriële) elektronica;
 De mogelijkheid om je permanent bij te scholen.

Je komt te werken bij een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en collega’s die net als jij ook een fascinatie voor techniek hebben.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een high tech bedrijf, bestaande uit meer dan 75 slimme engineers die afkomstig zijn uit Hardware en Embedded hoek. Projecten waar dit bedrijf aan werkt zijn hardware en (embedded) software gerelateerd. Denk hierbij aan nieuwste technieken in radarsystemen om snelheidsduivels te betrappen, nieuwe accu-aangedreven gereedschappen die nodig kunnen zijn bij bevrijdingsoperaties, ontwerp van een flowmeter voor een omgeving met straling, etc. Al met al een high tech bedrijf met zeer uitdagende projecten waarbij je als engineer samenwerkt in een hecht team van zeer slimme engineers!

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.