Lead Engineer

On Time Engineers is op zoek naar een Lead Engineer, werklocatie Eindhoven. Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een high tech club die klant specifieke elektronica en embedded systems ontwikkelt? Wil je een gouden member zijn van een hecht team, bestaande uit 80 slimme engineers?

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Als Lead Engineer maak je deel uit van de afdeling engineering. Je legt organisatorisch verantwoording af aan de Projectleider en je geeft vanuit je technische rol binnen een project functioneel leiding aan engineers. Dit doe je door zowel het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan een technisch ontwerp als door het dagelijks aansturen en coachen van de projectleden.

Ook het rapporteren van de voortgang van het project behoort tot je verantwoordelijkheden. Daarnaast coördineer je onder eindverantwoordelijkheid van de projectleider (deel)activiteiten van projecten en lever je commerciële ondersteuning.

 

Wat vragen wij?

Om de functie goed in te kunnen vullen vragen wij:

Een afgeronde opleiding HBO of WO, bij voorkeur informatica of elektrotechniek;
Minimaal 2 jaar ervaring als Architect, Teamleider of gelijkaardige functie in de technische software;
Affiniteit met elektronica, embedded software en testsystemen;
Communicatief vaardig, zowel binnen het ontwikkelteam als extern richting klanten en toeleveranciers;
Een teamplayer met doe-mentaliteit die ook zelfstandig kan werken;
Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
Leergierig;
Woonachtig in de regio Eindhoven of bereid hiernaartoe te verhuizen.

 

Wij bieden

Een aantrekkelijke salaris;
Direct 1 jaar contract bij On Time Engineers waarna je overstapt naar onze opdrachtgever OF de mogelijkheid om direct in loondienst te treden van onze opdrachtgever, JIJ mag kiezen;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
Minimaal 33 vakantiedagen (oplopend tot 38 dagen);
Winstdeling;
Uitgebreid pensioen pakket;
Studie mogelijkheden;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding van € 0,38 cent p/km;
Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
Een open, collegiale werksfeer in een organisatie in de (industriële) elektronica.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en een oprechte groep collega’s.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een high tech bedrijf, bestaande uit meer dan 80 slimme engineers die afkomstig zijn uit Hardware en Embedded hoek. Projecten waar dit bedrijf aan werkt zijn hardware en (embedded) software gerelateerd. Denk hierbij aan nieuwste technieken in radarsystemen om snelheidsduivels te betrappen, nieuwe accu-aangedreven redgereedschappen die nodig kunnen zijn bij bevrijdingsoperaties, ontwerp van flowmeter voor omgeving met straling, etc. Al met al een high tech bedrijf met zeer uitdagende projecten waarbij je als engineer samenwerkt in een hecht team van zeer slimme engineers!

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.