Lead Hardware Developer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een senior, lead level Machine Vision Hardware Developer. Wil je werken aan de beste sorteersoftware ter wereld bij een hoog aangeschreven technologisch bedrijf? Ben je een ervaren hardware engineer en vind je het leuk om anderen aan te sturen, je kennis te delen waarbij je later eindverantwoordelijkheid krijgt over alle hardware systemen? If so…

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een aanbieding van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen!

 

Over de functie

Voor de hardware keuzes van onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een creatieve geest met interesse voor (led) verlichting, filters, optica en industriële camera’s. Deze componenten moeten optimaal samenwerken om een goedwerkend vision systeem te realiseren.
Als Vision Hardware Developer zul je je bezig houden met proefopstellingen om onder optimale condities producteigenschappen voor de camera te presenteren. Je zult hiervoor hardware moeten ontwerpen/samenstellen die niet te koop is (denk aan nieuwe led armaturen of modules waar camera’s en led verlichting in een behuizing gecombineerd wordt).
Je zult bij de projecten samenwerken met designers van de machine fabrikanten om tot de beste oplossing te komen. Door het lezen van vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen houd je jezelf op de hoogte van de latest-and-greatest op gebied van vision hardware en samen met inkoop zul je monitoren welke componenten het best aangeschaft kunnen worden.

 

Functie wensen

Een afgeronde HBO/WO opleiding elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar;
Bij voorkeur minimaal 3+ jaar werkervaring;
Kennis van optica is een pré (leds, lenzen, filters etc.);
Enige kennis van 3D ontwerp (bij voorkeur SolidWorks);
Kennis van industriële camera’s waaronder ook multispectraal of hyperspectraal;
Handig in het maken van prototypes om metingen te verrichten of te experimenteren;
Kennis van elektronica op systeemniveau;
Goede communicatieve vaardigheden waarbij je het leuk vindt om anderen aan te sturen;
Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Direct contract met onze opdrachtgever met een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring;
Persoonlijke eindejaar bonus;
26 vakantiedagen;
Een goed pensioen;
Flexibele werktijden waarbij je deels ook vanuit huis kunt werken!
Volop ontwikkelmogelijkheden in een high-tech omgeving;
Een team van gedreven collega’s binnen een prettige en informele werksfeer;
Vrijdagmiddagborrels en andere leuke activiteiten.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware.
Door nauw samen te werken met leveranciers van camera’s, verlichting en computers garanderen zij dat hun oplossingen beschikken over de beste software en hardware die op de markt verkrijgbaar is en dat de gebruikte technologie geoptimaliseerd is voor specifieke vereisten. De organisatie bestaat uit zo’n 80 slimme engineers die voortdurend bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling om te verzekeren dat hun beoordelingstechnologie de best mogelijke resultaten oplevert voor hun klanten.

 

Solliciteren of een On Time kennismaking met onze opdrachtgever?  

Heb je na het lezen van onze vacature vragen of heb je interesse in een kennismaking met onze opdrachtgever? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match, aarzel niet en kom alsnog in contact met ons. We denken dan graag met je mee hoe we de rol alsnog passend kunnen maken of kijken naar andere mogelijkheden.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.