On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven e.o. op zoek naar een Lead Software Engineer. Hou jij ervan om software projecten van begin tot eind te begeleiden en leiding te geven aan een team van enthousiaste software ontwikkelaars? Wil je werken aan IoT oplossingen en automatisering? Zoja…

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie kom je direct in loondienst bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Lead Software Engineer vervul je één van de belangrijkste rollen binnen de organisatie. Naast het geven van functioneel leiding aan een groep enthousiaste Software Engineers, bewaak je de voortgang, kosten en resultaat. Je brengt je kennis over aan het team en geeft technisch ondersteuning aan interne afdelingen bij het oplossen van vraagstukken en problemen. Je begeleidt de productieafdeling en ondersteunt de Hardware en Software Engineer bij het testen. Ook bij de afname van softwarepakketten en/of de machine, help je bij het oplossen van de nog aanwezige tekortkomingen.

 Je maakt plannen, ontwerpen en voert onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten uit;Je maakt software beschrijvingen, inclusief risico analyse en schema;
 Je geeft aan wat de kosten zijn inclusief uren, test- en productiekosten als onderdeel van de projectomschrijvingen;
 Je begeleidt, controleert en stuurt de Software Engineers;
 Onderzoeken van mogelijkheden van processen en systemen passend binnen de kaders van het productbeleid op basis van verrichte marktstudies;
 Het ontwikkelen en uitwerken van de software voor de besturing van nieuwe machines, installaties of deelsystemen;
 Software testen en valideren met behulp van een simulatiesysteem/ testboard en complete systemen;
 Het ontwikkelen van software voor projecten en klant specifieke order;
 Je ontwerpt veiligheidsconcepten;
 Tijdens de inbedrijfstelling bij de klant verleen je ondersteuning bij het oplossen van problemen met de software;
 Uiteraard neem je ook deel aan verbeterteams en projectgroepen.

 

Wat vraagt onze opdrachtgever?

 Je beschikt over een HBO of WO diploma richting ICT of een aanverwante richting;
 Goede kennis en ervaring met 2 of meer programmeertalen zoals C, C++, C#;
 Ervaring met .Net, Visual Basic, Python is een pré;
 Je hebt ervaring of affiniteit met IoT oplossingen en automatisering;
 Ervaring met programmeren van microcontrollers (bij voorkeur ARM);
 Kennis van Hal-, Driver en API-lagen;
 Je hebt een sterk technisch inzicht en analytisch denkvermogen;
 Je werkt zelfstandig en resultaatgericht;
 Goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever biedt je een uitdagende functie in een dynamische, mechatronische omgeving. Er wordt samengewerkt op een professionele manier, in een no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Je bent onderdeel van het internationale, industriële familiebedrijf waar continuïteit hoog in het vaandel staat. De organisatie biedt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

 Een aantrekkelijke salaris;
 Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
 Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
 Een goede pensioenregeling;
 Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
 Diverse collectiviteitsregelingen;
 Personeelsaanbiedingen.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever ontwikkeld, produceert en assembleert mechatronische modules- / apparaten voor eindklanten. Doordat zowel ontwikkeling, productie als assemblage onder één dak gehuisvest is, zijn ze in staat complexe mechatronische vraagstukken als one-stop-shop toeleverancier te realiseren. De organisatie denkt graag mee met hun eindklanten zodat zij succesvol blijven of worden binnen hun marktsegment. De spreiding in markten biedt, naast continuïteit voor het bedrijf, veel variatie en uitdaging op het gebied van engineering, projectmanagement en productie. Dit stelt hoge eisen aan de creativiteit, inventiviteit en bevlogenheid van hun medewerkers.
Zit grenzen verleggen in jouw bloed? Neem jij graag zelf het initiatief en wil je werken in een hightech omgeving? Dan hebben we een match!

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.