Machine Operator

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Machine Operator. Vind je het leuk om te werken aan de meest geavanceerde lenzen binnen een high tech werkomgeving? Heb je ambitie, ben je leergierig en wil je vooral doorgroeien in je functie? Dan is onze vacature de perfecte match voor je!

Be On Time en reageer nu de functie nog beschikbaar is. Voor deze rol ontvang je direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering, uitzendwerk of een tijdelijke job. Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit fantastisch bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de gehele sollicitatieprocedure zo soepel mogelijk verloopt en staan daar waar je ons nodig hebt: voor je, achter je en naast je.

 

Je kerntaken zijn

In deze functie ga je conform de opgestelde procedures machinaal boddies repliceren tot een lens. Op deze manier kan het verder verwerkt worden in een volgende processtap. Je hebt een brede rol met de volgende taken:

Het inleggen van de productdragers, afstellen/bijvullen en controleren van robots en replicatoren op basis van de specificaties;
Visueel (met microscoop) controleren van de replica-laag op positie en beschadigingen & onvolkomenheden;
Verrichten van ISAM en COLLIN metingen;
Registreren van productie en uitval in QAD;
Uitharden van de lenzen in de oven;
Uitvoeren van vriestest (check op hechting van de replica-laag);
Verpakken van de lens en transport naar eindcontrole.

 

Binnen deze functie zijn er drie niveaus op basis van kennis en kunde gespecificeerd:

Niveau A: je bent in opleiding en wordt ingeleerd op één repliceerproces;
Niveau B: je presteert op norm aangaande één replicatieproces en controleert je eigen werk;
Niveau C: je beheerst alle processtappen van twee repliceerprocessen, voert ISAM en COLLIN metingen uit van deze twee processen en functioneert als meewerkend voorman/-vrouw.

 

Functie eisen:

Bij voorkeur een afgeronde Mbo-opleiding in de richting van procestechniek of een aanverwante richting;
Affiniteit met techniek;
Ervaring in het werken met ERP systeem is een pré;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een technisch uitdagende baan met veel waardering voor je werk. Daarnaast krijg je de ruimte en kansen om jezelf op zowel technisch als op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Andere arbeidsvoorwaarden zijn:

Direct een (jaar)contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een competitief salarispakket op basis van je kennis en ervaring;
Het openbaar vervoer wordt volledig gedekt;
25 dagen vakantie per jaar en 5 dagen extra, op basis van een 40-urige werkweek;
Mogelijkheid om een belangrijk onderdeel te zijn van een geweldig team;
Compleet secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief een royale pensioenregeling (pensioen is voor werknemers slechts 3% van het jaarsalaris);
Een snelgroeiende organisatie met uitstekende loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden;
Een solide organisatie waarin innovatie en technische ontwikkeling centraal staan;
Open organisatiecultuur;
Een internationale omgeving met internationale klanten.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever brengt precisie naar een heel nieuw niveau. De organisatie is een innovatief hightech bedrijf dat industriële klanten bedient over de hele wereld. Ze ontwerpen en produceren optische precisie-elementen en assemblages voor verschillende markten waaronder medische, halfgeleider-, defensie-, automotive- en constructiebedrijven. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lenzen en lasers.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File