Maintenance Teamleider Elektrotechnisch

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Geldermalsen e.o. op zoek naar een Maintenance Teamleider met een Elektrotechnisch achtergrond. Ben jij een ervaren leider en wil je werken voor ’s werelds toonaangevende smaak- en voedingspartner voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie? Wil je je richten op het overzien van de dagelijkse onderhoudsactiviteiten alsook het leiden en motiveren van je eigen team? Dan is deze vacature iets voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een aanbieding van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen!

 

Over de functie
Als Maintenance Teamleider richt je je vooral op het overzien van de dagelijkse onderhoudsactiviteiten op een productielocatie. Daarnaast zal jouw rol bestaan uit het zorgen voor een uitstekende technische dienst, dag/dagelijks en tijdens onderhoud stops. Dit doe je op zo een manier, dat deze werkzaamheden tijdig en efficiënt, binnen een afgesproken termijn en in overeenstemming met arbo-eisen kunnen worden uitgevoerd. In deze rol werk je nauw samen met de Maintenance Manager en is het geïntegreerde onderdeel van het Operations-team.
Kom en loop voorop in het verbeteren van capaciteiten en streef ernaar om productiepraktijken van wereldklasse te waarborgen!

 

Functie wensen

Ervaring in een vergelijkbare rol met verantwoordelijkheid voor lijnmanagement (bij voorkeur in de voedingsindustrie maar dit is geen must);
Diploma in een Elektrotechnisch richting of gelijkwaardig;
Kennis van elektrische installaties;
Mogelijkheid om CAD-tekeningen te lezen voor elektrische en mechanische toepassingen;
Uitstekende probleemoplossingsvaardigheden;
Ervaring met het werken met een Maintenance Management Systeem (bij voorkeur SAP);
Sterke MS Office-vaardigheden, waaronder Outlook, PowerPoint, Word en Excel;
Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands;
Vermogen om vooruit te plannen en organisatorische vaardigheden.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

DIRECT een contract met onze opdrachtgever;
Een aantrekkelijk salaris;
Deelname aan diverse projecten en je maakt deel uit van een professioneel global team;
Een 13de maand;
Bonusregeling;
Reiskostenvergoeding en een fietsregeling;
25 vakantiedagen met een mogelijkheid om dagen bij te kopen;
Collectieve korting op individuele verzekeringen.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van organische zouten. Hun producten worden veel gebruikt in een reeks toepassingen die essentieel zijn voor het dagelijks leven in de voedings- en farmaceutische industrie, in voedselconservering, antibiotica en dialysebehandeling. Elke dag werken ze achter de schermen samen met hun eindklanten om ’s werelds meest complexe voedseluitdagingen op te lossen met een assortiment gedifferentieerde ingrediënten, technologieën en mensen. Ze zijn gepassioneerd over wat we doen en innoveren voortdurend om een compromisloze toekomst van gezonder, aangenamer en duurzamer voedsel te creëren.  Sinds 2021 maakt het bedrijf deel uit van een internationaal groep. De groep heeft wereldwijd meer dan 25.000 werknemers en kantoren en productielocaties.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.