Marketing Communicatie Specialist

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Zaltbommel e.o. op zoek naar een Marketing Communicatie Specialist. Vind je de merkbekendheid vergroten en het genereren van kwalitatieve leads cruciaal in een organisatie? Heb je ervaring op het gebied van Social Media, content creatie, lead management en in het organiseren van beurzen? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Voor deze functie krijg je direct een contract van onze opdrachtgever en zijn we een dedicated recruitment partner van dit bedrijf. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure voor beide kanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Je bent een echte allround Marketing Communicatie Specialist. In deze veelzijdige en coördinerende rol, maak jij het verschil met jouw enthousiasme, creativiteit en resultaatgerichtheid. Je weet hoe je in een B2B markt een merk positioneert en je hebt een duidelijk beeld wat voor soort activiteiten hierbij passen. Zo vind je het een topsport om kwalitatieve internationale beurzen en evenementen te organiseren maar heb je ook kennis van digitale marketing en beschik je over commerciële schrijfvaardigheden in het Engels en Nederlands. Je hebt een open persoonlijkheid en weet je samenwerkingspartners binnen een organisatie snel te vinden. Daarnaast ben je communicatief sterk en sta je achter je ideeën.

 

Wat ga je doen?

Ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën om de merkbekendheid van onze opdrachtgever internationaal te vergroten;
Beheren en optimaliseren van social media (LinkedIn) om de betrokkenheid van doelgroep te vergroten;
Creëren van boeiende content zoals blogposts, nieuwsbrieven, info-graphics en video’s om de interesse van potentiële klanten te wekken en te behouden;
Opzetten acties en campagnes voor o.a. de sales afdeling;
Organiseren en coördineren van beurzen en andere offline & online evenementen om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten en nieuwe zakelijke kansen te creëren;
Samenwerken met interne teams, zoals sales en productie om marketinginitiatieven af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen en de behoeften van eindklanten.

 

Wat breng je mee?

Een HBO diploma in marketing, communicatie of een gerelateerd vakgebied;
Affiniteit met de maakindustrie;
Aantoonbare ervaring in het organiseren van beurzen en evenementen;
Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels;
Creatief denkvermogen en oog voor detail.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een salaris tussen de €3.387,- en € 4.400,- bruto per maand, conform de CAO Metalektro;
27 vakantiedagen en daarbovenop 13 roostervrije dagen die voor een gedeelte vrij op te nemen zijn;
Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
Mogelijkheid om parttime te werken;
Onderdeel van de CAO Metalektro en een uitgebreide pensioenregeling bij PME;
Inspirerende werkomgeving in een hypermodern pand;
Loopafstand van treinstation Zaltbommel.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft ongeveer 120 medewerkers en is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen voor handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vinden plaats via een wereldwijd distributienetwerk. De organisatie excelleert in ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.