Mechanical Engineer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Arnhem op zoek naar een Mechanical Engineer. Wil je een bijdrage leveren aan een betere planeet en werken aan duurzame oplossingen? Onderdeel worden van een organisatie die zich bezighoudt met hergebruik van batterijen die afkomstig zijn uit elektrische voertuigen? Zoja, dan hebben we een match!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie krijg je direct een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen.

 

Over de functie

De rol van Mechanical engineer is van groot belang voor de groei en kwaliteit voor de organisatie van onze opdrachtgever. Je zult een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hun producten. Hetgeen jij tekent en ontwerpt ga je ook daadwerkelijk (in samenwerking met de technicians) bouwen en bij de eindklant monitoren. Je zult nauw samenwerken met collega’s op het gebied van hardware en software ontwikkeling. Je denkt mee over de totaal oplossing van product ontwerp en de werking van hardware en software oplossingen.

Je overige taken zijn enorm divers en dat maakt de rol erg interessant:

 • Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, testen, accepteren, tekenen en vastleggen van besturingskasten, machinedelen, plaatwerk en kleinere componenten;
 • Het optimaliseren van bestaande producten en het ontwikkelen van testopstellingen om de kwaliteit en efficiëntie van hun systemen te kunnen toetsen;
 • De uitwerking en het documenteren van concepten en definitieve ontwerpen, inclusief het up-to-date houden hiervan;
 • Zelfstandig plannen en prioriteren van werkzaamheden.

 

Over jou

De mechanical engineer heeft een grote invloed op de volledige keten. Van assemblage tot kwaliteitscontrole en het gebruik bij onze eindklant. Je vindt het dus leuk om regisseur te zijn van dit complete proces en verantwoordelijk te zijn voor het succes van jouw ontwerp. Jij mag jouw goede ideeën in de praktijk brengen, nadat je ze met overtuigingskracht en enthousiasme hebt gepresenteerd. Daarnaast ben je assertief, flexibel en prettig in de omgang naar collega’s, klanten en leveranciers. Maar je staat ook stevig in je schoenen als dat nodig is.

 

Functie eisen

 • Een afgerond HBO niveau opleiding richting Mechanical Engineering / Werktuigbouwkunde of een aanverwante richting;
 • Je hebt ervaring met het ontwerp en bouwen van prototypes en sterke affiniteit met elektrotechnische installaties;
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring;
 • Woonachtig in regio Arnhem of bereid te verhuizen is een pré;
 • Spreekt en schrijft Engels, Nederlands is een pré.

 

Onze opdrachtgever biedt

 • Een aantrekkelijke salaris;
 • Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
 • Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
 • Een open, collegiale werksfeer;
 • Vrijdagmiddag gezamenlijk sporten onder begeleiding van een personal trainer.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een jonge organisatie op het gebied van energieopslagsystemen. Ze zijn een leverancier voor industriële toepassingen van energieopslagsystemen, uitgerust met gebruikte batterijen uit elektrische voertuigen. Een duurzame en betaalbare oplossing met een lage milieu impact. Hiermee bieden ze hun klanten een concrete circulaire en duurzame oplossing.

De sfeer is informeel en tegelijkertijd streven ze als onderneming naar professionaliteit en de hoogste kwaliteit. Je komt te werken in een innovatieve omgeving waar teamwork, communicatie en assertiviteit sterke kernwaarden zijn. Ze bieden je de kans een bijdrage te leveren aan het verder brengen van de organisatie, in directe samenwerking met de CEO.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.