Mechanical / Mechatronics Projectmanager

On Time Engineers is per direct op zoek een Mechanical / Mechatronics Projectmanager voor onze opdrachtgever in Almelo. Heb jij ervaring met sturing geven aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten die technisch zeer complex zijn? Ben je een overtuigende teambuilder? Dan ben jij de project manager die we zoeken!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! Voor deze rol zoeken we kandidaten die direct in loondienst van onze opdrachtgever gaan. Dus geen detachering of een tijdelijke opdracht. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen.

 

Over de functie

Als Projectmanager ben je in hoofdzaak verantwoordelijk voor het maken van projectplannen, de coördinatie en realisatie van ontwikkelingsprojecten binnen de randvoorwaarden en gestelde budgetten. Je werkzaamheden zijn divers en bestaan uit:

Het initieel definiëren van een plan van aanpak, inclusief de gestelde randvoorwaarden en doelstellingen voor verschillende projecten;
Het zorgvuldig samenstellen van de projectteams en het bewaken en bijsturen van de effectiviteit en efficiency van de teams en hun werkwijzen;
Het aansturen en ondersteunen van de project teamleden, inclusief het definiëren en verdelen van taken en verantwoordelijkheden binnen het project;
Het ondersteunen van de Factory Engineer bij het opstellen van een gedetailleerd plan voor de technische uitvoering van het project. Dit plan moet passen in de randvoorwaarden van het project;
Het plannen en beheersen van de capaciteit, de kosten en de budgetten binnen het project in relatie tot de overeengekomen mijlpalen en doelstellingen;
Het maandelijks rapporteren van de status, voortgang en financiën van het project;
Het bewaken van de kwaliteit van de in – en output van het project inclusief de bijbehorende rapportage.

 

Functie eisen

Wij zoeken een proactieve, zelfstandige projectmanager/leider met een klantgerichte houding, organisatiesensitiviteit en een overtuigende teambuilder.

Een afgeronde WO diploma in de richting van Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
Je bent een analyticus met een passie voor productie en techniek;
Je hebt ervaring in de rol van Projectleider/manager binnen een complexe technische organisatie;
Je hebt doorzettingsvermogen en bent vasthoudend;
Je ervaart het als een uitdaging om tegen de stroom in te roeien;
Besluitvaardig, data snel kunnen analyseren en conclusies trekken;
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je goed kunt samenwerken op alle niveaus;
Je bent commercieel ingesteld en onderscheidend door je technische kennis;
Je hebt praktische kennis van planningsprogramma’s.

 

Onze opdrachtgever biedt  

Werken voor deze bijzondere organisatie betekent werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat. Er wordt veel waarde gehecht aan een collegiale, prettige werksfeer. Naast uitdagend werk en leuke collega`s bieden ze ook:

Een aantrekkelijk salaris met direct een (vast) contract in loondienst;
Een jaarlijkse winstdeling;
27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
Een goede pensioenregeling;
PC privé plan + fietsplan;
Volop persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen;
Een jaarlijks feest met alle collega’s;
Interne doorgroei mogelijkheden;
Diverse collectiviteitsregelingen;
Personeelsaanbiedingen;
Deelname aan sportactiviteiten.

 

Over onze opdrachtgever

Ligt jouw passie bij techniek? Wil jij producten maken die op het randje van het maakbare zijn en werken met de allernieuwste technieken? Dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres want hier ontwikkelen en produceren ze complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen denken dat het onmogelijk is!

Ze werken o.a. aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten en het onderzoeken van het heelal. Met een team van ongeveer 600 enthousiaste en gedreven collega’s ontwikkelen en produceren ze hightech apparatuur. Dat doen ze voor internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie.

Werken bij dit bedrijf betekent veel variatie in je werk en samenwerken in een open en informele sfeer. Je krijgt alle kansen om met jouw kwaliteiten bij te dragen aan ons succes door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie. De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder één dak maakt onze opdrachtgever een unieke werkgever.

Hou je van complexe technische uitdagingen? En ben je pragmatisch en ambitieus? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

 

Solliciteren?  

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om e solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.