Meewerkend Voorman (Arnhem)

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Arnhem op zoek naar een Meewerkend Voorman. Ben jij een motivator in hart en nieren en heb je leidinggevende capaciteiten? Vind je het leuk om een groep technicians aan te sturen? Wil je bijdrage leveren aan een betere planeet door mee te werken aan duurzame oplossingen? Zoja, dan hebben we een match! Zoja…

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie krijg je direct een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen.

 

Over de functie

De rol van Meewerkend Voorman is van groot belang voor de groei en kwaliteit van de organisatie van onze opdrachtgever. Jij zult bijdragen aan de basis van hun producten. Het primaire doel van de rol is het begeleiden van productie waarbij je sturing geeft aan eigen technicians alsook inhuurkrachten die van tijd tot tijd ingezet worden voor assemblage en productie. Je zult nauw samenwerken met collega engineers en voornamelijk hardware engineers.

In deze rol zul je meedenken in het proces. Je motiveert collega´s en zorgt ervoor dat ze scherp blijven. Daarnaast houdt je het productieproces in de gaten, controleer je het werk van technicians en stuur je ze waar nodig aan. Verder communiceer je met de Lead Engineer om zo het proces zo goed mogelijk te laten draaien.

Samengevat ziet je takenpakket er als volgt uit:

Werkvoorbereiding voor serieproductie en make-to-order (voorbereiden van tekeningen, stuklijsten, componenten, gereedschappen, verbruiksmateriaal, etc.);
Controleren en aansturen van inleen monteurs;
Zowel ondersteunend als uitvoerend in het assemblageproces;
Eigenaar van het assemblageproces.

 

Functie eisen

Technische achtergrond op MBO-niveau;
Haviksoog op het gebied van technische afwijkingen en defecten;
Hands-on, natuurlijk overwicht, kostenbewust, organisatorisch sterk;
Reachtruck certificaat, VCA, rijbewijs B zijn pré;
Je spreekt en schrijft Nederlands (Engels is een pré).

 

Onze opdrachtgever biedt

Een aantrekkelijke salaris met aan maximum van € 3500,- bruto per maand;
Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
25 vakantiedagen;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Een open, collegiale werksfeer;
Vrijdagmiddag gezamenlijk sporten onder begeleiding van een personal trainer.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een jonge organisatie op het gebied van energieopslagsystemen. Ze zijn een leverancier voor industriële toepassingen van energieopslagsystemen, uitgerust met gebruikte batterijen uit elektrische voertuigen. Een duurzame en betaalbare oplossing met een lage milieu impact. Hiermee bieden ze hun klanten een concrete circulaire en duurzame oplossing.

De sfeer is informeel en tegelijkertijd streven ze als onderneming naar professionaliteit en de hoogste kwaliteit. Je komt te werken in een innovatieve omgeving waar teamwork, communicatie en assertiviteit sterke kernwaarden zijn. Ze bieden je de kans een bijdrage te leveren aan het verder brengen van de organisatie, in directe samenwerking met de CEO.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.