Opto-Mechanisch vakman (traineeship programma)

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar schoolverlaters met een technisch opleiding alsook techneuten die toe zijn aan iets nieuws en zich willen omscholen tot een Opto-Mechanisch vakman! Wil je opgeleid worden tot een volledig operationele Opto-Mechanical professional, een echte specialist in je vakgebied en de meest unieke producten creëren in een uniek productieproces?

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel, deze functie is geen detachering of tijdelijk werk want je krijgt direct een aanbieding van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Opto-Mechanische professional is je doel om hoogwaardig industrieel glas te bewerken tot hoogwaardige en hightech optische producten. Je maakt glaselementen en eindproducten met een extreme mate van precisie volgens een technische tekening en specificatie. Je combineert meerdere technieken, zoals snijden, zagen, slijpen en polijsten, om unieke producten te creëren in een uniek productieproces.

 

Training

Je wordt opgeleid tot een volledig operationele Opto-Mechanical professional, een echte specialist in je vakgebied. Een zeer bekwame team zal je on-the-job trainen en coachen om deze rol te vervullen. Er wordt een gedetailleerd trainingsplan opgesteld dat past bij jouw profiel en hun behoeften. We zijn op zoek naar iemand die wil groeien in deze rol en alles wil leren over fijnmechanisch technologie.

 

Functie eisen

Een MBO of een VMBO niveau diploma in fijnmechanica of een soortgelijke technische opleiding (een VAPRO A – B is ook geschikt);
Starters, schoolverlaters zijn welkom;
Relevante werkervaring in (fijn)mechanica is een pluspunt maar geen vereiste;
Goed begrip van het Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
Vloeiend in het Nederlands;
Je bent Proactief en neemt initiatief;
Je bent Resultaat- en kwaliteitsgericht;
Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook als onderdeel van een team;

 

Onze opdrachtgever biedt

Een technisch uitdagende baan met veel waardering voor je werk. Daarnaast krijg je de ruimte en kansen om jezelf op zowel technisch als op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van aanvullende cursussen of trainingen. Andere arbeidsvoorwaarden zijn:

Direct een (jaar)contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een startsalaris van € 2300,- bruto per maand (optie voor maximum van € 2500,- bruto per maand);
Bij behalen van een module krijg je per afgerond module een salarisverhoging;
Een competitief salarispakket op basis van je kennis en ervaring;
Het openbaar vervoer wordt volledig gedekt;
25 dagen vakantie per jaar en 5 dagen extra, op basis van een 40-urige werkweek;
Mogelijkheid om een belangrijk onderdeel te zijn van een geweldig team;
Compleet secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief een royale pensioenregeling (pensioen is voor werknemers slechts 3% van het jaarsalaris);
Een snelgroeiende organisatie met uitstekende loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden;
Een solide organisatie waarin innovatie en technische ontwikkeling centraal staan;
Open organisatiecultuur;
Een internationale omgeving met internationale klanten.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever brengt precisie naar een heel nieuw niveau. De organisatie is een innovatief high-tech bedrijf dat industriële klanten bedient over de hele wereld. Ze ontwerpen en produceren optische precisie-elementen en assemblages voor verschillende markten waaronder medische, halfgeleider-, defensie-, automotive- en constructiebedrijven. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lenzen en lasers.

 

Interesse in een kennismaking?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.