Process Engineer

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Nijmegen op zoek naar een Process Engineer.
Gaat jouw hart sneller kloppen van unieke technische product ontwikkeling met complexe machines? Ben jij een kei in productontwikkeling, testen en proces optimalisatie? Wil je deel uitmaken van een gezond groeiend bedrijf wat tevens de grootste fabrikant is van koperdraden in Nederland? If so…

Then be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een contract van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen voor beide partijen!

 

Zo ziet je nieuwe baan eruit

Als Process Engineer ben je onderdeel van een R&D Team en heb je te maken met verschillende taken. Van het opleiden van personeel tot productontwikkeling, testen en proces optimalisatie. De verschillende vlakken waarin jij gaat opereren, maken het werk erg afwisselend en uitdagend.
Zo kun je op maandag een training voorbereiden gericht op probleemanalyse, terwijl je op dinsdag een voorstel schrijft voor de aanschaf van een nieuwe machine.
Het bedrijf is uniek en de techniek die ze hier gebruiken vind je nergens anders in Nederland. Er valt dus ook genoeg te leren binnen het bedrijf!

 

Functie wensen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
Ervaring als Process Engineer of een vergelijkbare functie is een pré;
Jij hebt een technische opleiding afgerond, zoals Mechatronica, Werktuigbouwkunde of een aanverwante richting;
Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
Ervaring met diverse softwarepakket zoals Microsoft office en 3D CAD is een pré.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Voor deze vacature biedt onze opdrachtgever een breed assortiment aan arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Veel vrijheid maar ook eigen verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier in te delen.

Je wordt onderdeel van een R&D team met enthousiaste, intelligente collega’s. Er heerst een informele sfeer en ze organiseren regelmatig leuke gezamenlijke activiteiten. Het is een groeiend bedrijf dat zijn marktpositie verder wil uitbouwen, samen met jou! Verder biedt onze opdrachtgever onderstaand pakket aan voorwaarden:

DIRECT een contract vanuit onze opdrachtgever;
Jaarlijks 27 vakantiedagen;
Bovenop jouw vakantiedagen nog 13 ADV dagen;
Mogelijkheid om cursussen te volgen op kosten van de zaak, denk bijvoorbeeld aan een Six Sigma Black Lean Six Sigma;
Een baan waarbij jij naar klanten over de hele wereld kan!

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is de grootste fabrikant van koperdraden in Nederland. Met drie grote hallen vol met machines waarin innovatie een kernbegrip is, vind jij hier alles wat jouw technisch hart begeert. De koperdraad en glasvezel gewonden draad worden gebruikt bij de vervaardiging van grote generatoren en elektromotoren. Binnen en buiten het land bedienen ze diverse klanten vanuit verschillende sectoren.

Al 100 jaar is het bedrijf een begrip in Nijmegen en jij kan onderdeel worden van dit familiebedrijf. De organisatie bestaat uit 70 enthousiaste collega’s.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.