Projectleider High Tech Systems

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Projectleider High Tech Systems. Ben jij DE technische leider die gemaakt is voor het uitvoeren van complexe en High Tech projecten op het gebied van mechatronische systemen, vaak op de grens van wat technisch mogelijk is? Wil jij deel uitmaken van een innovatieve organisatie met een close-knit team van zo’n 25 intelligente engineers? If so…

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een contract van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen voor beide partijen!

 

Zo ziet je nieuwe baan eruit

Als Projectleider High Tech Systems ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten voor de High Tech industrie. Dit zijn veelal complexe mechatronische systemen, vaak op de grens van wat technisch mogelijk is met uitdagingen op het gebied van sub-micronmotion control, complexe besturingssoftware, (thermische) stabiliteit, contaminatie en optica.
Minstens zo uitdagend is het coördineren van de werkzaamheden binnen je eigen team, de samenwerking met eindklanten en andere partijen waarmee onze opdrachtgever in deze projecten samenwerkt. Zo stuur je ook een multidisciplinaire engineering team aan bestaande uit Electrical Engineers, Mechanical Engineers, Software Engineers en Technicians.

 

Je taken en verantwoordelijkheden

Het leiden van High Tech projecten met eindverantwoordelijkheid voor de inhoud, tijd en geld is niet makkelijk maar wel enorm uitdagend! Denk hierbij aan projecten waar je werkt aan ontwikkeltrajecten zoals fumo’s en proto’s waarbij in het nanometer bereik wordt bewogen. Je werkt met fanatieke engineers samen vanuit verschillende technische disciplines zoals mechanica, elektronica en software.
Als Projectleider ben je nauw betrokken bij State of the art ontwikkelingen. De eindklant heeft een idee in gedachten en jij maakt het waar, samen met je engineering team! Het verzorgen van de communicatie met eindklanten van onze opdrachtgever en de externe partijen behoort vanzelfsprekend binnen je takenpakket. Het uitwerken van calculaties, projectplannen en planningen zijn bekende taken voor jou alsook het aansturen, coördineren en begeleiden van alle betrokken projectmedewerkers vanuit verschillende disciplines zowel intern als extern en van begin tot eind.

 

Je overige taken zijn wederom heel divers en bestaat uit

Voorstudies en haalbaarheidsonderzoeken;
Specificaties en het maken van offertes;
Concept, ontwerp en detaillering;
Verwerving;
Verantwoordelijk voor de bouw, test en FAT fase;
Installatie, in bedrijf stellen en SAT.

 

Functie wensen

Een Engineering opleiding op HBO/WO niveau bij voorkeur in de richting van Mechatronica, Elektrotechniek, Mechanica of een aanverwante richting;
Minimaal 3+ jaren aantoonbare werkervaring in een (High Tech) ontwikkel omgeving;
Je hebt bewezen leidinggevende en/of coachende vaardigheden;
Je bent analytisch, initiatiefrijk, kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden;
Je bent oplossingsgericht ingesteld;
Je bent enthousiast en staat open voor ideeën van anderen;
Je bent proactief en in staat de behoefte van eindklanten te vertalen naar concrete oplossingen;
Je bent praktisch, pragmatisch en vindt het zelfs leuk om mee te sleutelen in de werkplaats met de andere engineers;
Je bent representatief en een volwaardige gesprekspartner voor eindklanten en partners;
Je kunt goed communiceren in zowel de Nederlandse als Engelse taal, in woord en geschrift.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Voor deze vacature biedt onze opdrachtgever een breed assortiment aan arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Veel vrijheid maar ook eigen verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier in te delen. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. WIA Hiaat verzekering, collectieve ongevallenverzekering, pensioen verzekering. Verder bieden ze:

DIRECT een contract met onze opdrachtgever;
Een aantrekkelijk salaris met doorgroeimogelijkheden;
24 vakantiedagen + 5 ADV dagen;
Flexibele werktijden met aandacht voor werk- en privé balans en duurzaamheid;
De mogelijkheid om parttime te werken;
Reiskostenvergoeding van € 0.21 per kilometer.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een technisch project organisatie bestaande uit zo’n 25 intelligente engineers uit verschillende disciplines. Samen werken ze aan de meest innovatieve, High Tech projecten van idee tot realisatie en service. Het is een one-stop-shop omgeving waarbij de engineers vanuit een idee tot aan oplevering samenwerken om de meest innovatieve projecten tot een succes te maken. Bij dit bedrijf weet men, dat het beste eindproduct niet komt van één expert, maar juist door de optimale samenwerking en kruisbestuiving van alle experts samen. Door de belangrijkste disciplines in huis te hebben en daarnaast samen te werken met een groot netwerk van vaste partijen, kunnen ze high level service bieden. De engineers werken niet op een eigen eiland maar kijken gezamenlijk naar de totaaloplossing!

Voor de High Tech industrie in Eindhoven zijn ze een erkend leverancier van tooling en testopstellingen. Ook heeft het bedrijf een trackrecord voor tooling, handling, afstel-tools, kwalificatie-tools voor design specificaties in prototypes of functionele modellen. Ze hebben alles in huis om hun eindklanten te ondersteunen tijdens het omzetten van een idee naar een robuust werkend oplossing. Dit doen ze in hun eigen werkplaats van bijna 600 m2 waar ze ook daadwerkelijk bijna alles zelf realiseren.

Zij staan klaar en in staat om samen met jou de volgende stap te maken in de ontwikkeling! En jij…?!

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.