Projectleider New Product Introduction

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Projectleider NPI.
Ben jij een regelaar en wil je tijdens de ontwikkeling en productie de eerste aanspreekpunt zijn bij vragen vanuit de klant, afdelingen, fabriek en leveranciers? Ben jij een goede planner en organisator? Zoja, dan hebben wij de perfecte rol voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel: voor deze functie heb je de mogelijkheid om direct in loondienst te treden van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en het sollicitatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Projectleider NPI voer jij zelfstandig de projectleiding, bewaakt de targets en zorgt voor een zo efficiënt mogelijke doorloop van jouw projecten. Je bent tijdens de ontwikkeling en de productie van nieuwe prototypen eerste aanspreekpunt bij vragen vanuit de klant, afdeling, fabriek en leveranciers. Jij plant (in overleg met de productieplanner) de werkzaamheden en houdt de planningen bij voor jouw projecten. Je draagt zorg voor de voor- en nacalculatie, evaluatie, facturatie en het correct afsluiten van projecten. Je werkzaamheden als Projectleider NPI zijn enorm divers en bestaan o.a. uit:

 Het beoordelen van het Technische Product Documentatie (TPD) op o.a. maakbaarheid;
 Artikelen (materiaal en arbeid) inregelen in het ERP systeem;
 Bepalen van het juiste productieproces (methode en volgorde);
 Benaderen leveranciers voor initiële inkoop bij uitbesteding;
 Het calculeren van de commerciële kostprijs;
 Vertalen van het TPD naar de werkvloer middels werkvoorbereiding;
 Begeleiding bieden gedurende het produceren van artikelen;
 Het verwerken van eventuele terugkoppeling van de interne klant;
 Dossier vorming voor productvrijgave (volume).
 Daarnaast voer je technisch inhoudelijk overleg met eindklanten en leveranciers over productie,  technische (on)mogelijkheden en ben je in de Lead bij de introductie van nieuwe complexe klant gedefinieerde high tech verpakkingen.

 

Wat vraagt onze opdrachtgever?

Bij voorkeur HBO werk- en denkniveau;
 Goed technisch inzicht;
Minimaal 3 jaar werkervaring als production engineer, projectleider, calculator of werkvoorbereider binnen de maakindustrie;
 Ervaring met 3D CAD of bereid dit te leren;
 Kennis van vorm- en plaats toleranties;
 Ervaring in verspaning, plaat- en constructiewerk is een pré;
 Ervaring met ERP systemen (onze opdrachtgever werkt met ISAH);
 Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal.

 

Over welke eigenschappen moet je beschikken?

 Je bent daadkrachtig en durft beslissingen te nemen;
 Je bent een teamspeler en pakt je verantwoordelijkheid;
 Je bent accuraat en gaat resultaatgericht te werk;
 Je bent proactief en durft met nieuwe ideeën te komen;
 Je bent communicatief vaardig en kan goed omgaan met onverwachte situaties.
 Daarnaast beschikt je over commercieel inzicht, een gezonde dosis nieuwsgierigheid en ondernemerschap.

 

Onze opdrachtgever biedt

Werken bij onze opdrachtgever betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende, wereldwijd opererende organisatie. Ondanks het sterk internationale karakter en ruim 400 collega’s in Nederland kenmerkt de organisatie zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.

Binnen de organisatie krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Ze hechten veel waarde aan een collegiale en prettige werksfeer. Uiteraard stellen ze middelen ter beschikking die jij nodig hebt om deze functie goed uit te kunnen voeren. Het salaris is aantrekkelijk en afhankelijk van je kennis en ervaring.

De organisatie heeft een eigen arbeidsvoorwaardenpakket en biedt een collectieve pensioenregeling. Ben je zelden ziek? Goed nieuws; je kan dan bij een fulltime dienstverband tot 5 extra vrije dagen per jaar sparen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om gebruik te maken van hun eigen Fitness faciliteit en van het fietsplan. Samengevat:

 Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
 25 vakantiedagen + 5 bonus dagen per jaar bij niet ziek;
 Collectieve pensioenregeling bij Aegon met werkgever bijdrage van 50%;
 Een werkomgeving waarbij je zowel technisch als op persoonlijk vlak kunt blijven ontwikkelen;
 Fitnessfaciliteit en fietsplan;
 Een internationaal werkomgeving met een informele karakter.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever hoort tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Ze ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die ze nodig hebben tijdens transport over de hele wereld.

Hun kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klant specifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject. Vanuit het service center zorgt de organisatie dat waar ook ter wereld herbruikbare verpakkingen worden opgehaald, gereinigd en gerepareerd tot nieuwstaat. Ze doen dat voor wereldspelers uit o.a. de semiconductor-, elektronica-, aerospace-, medische industrie, machinebouw en mechanische componenten.

De organisatie telt ruim 400 medewerkers verspreid over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Daarnaast hebben ze een vestiging in Maleisië, Singapore en twee vestigingen in Amerika.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.