Projectmanager

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Arnhem e.o. op zoek naar een Projectmanager. Ben je er klaar voor om een bijdrage te leveren aan een betere planeet door mee te werken aan duurzame oplossingen? Kun jij op managementniveau de technische experts aan de engineeringkant en productieteams samenbrengen om zo projecten naar een hoger niveau te brengen? Dan hebben we een match!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie krijg je direct een contract van onze opdrachtgever en zijn we sinds 2019 hun recruitment partner. Het is dus geen detachering. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure voor beide kanten zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

In lijn met de groei en positieversterking van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Projectmanager om de overgang tussen product engineering & ontwikkeling en productiegereedheid van hun energieopslagsystemen te ondersteunen. Als Projectmanager zorg je voor de kwaliteit en tijdige oplevering van projecten bij hun eindklanten door de planning en uitvoering te leiden.

We zijn op zoek naar een professional die het managementniveau, technische experts aan de engineeringkant en productieteams kan samenbrengen. Dit is nodig zodat ze projecten op tijd kunnen leveren en een hoger niveau van projectmanagement bereiken. Door constante communicatie naar alle belanghebbenden die betrokken zijn bij de projecten en een gestructureerde manier van werken, heb je directe impact op het behalen van de bedrijfsdoelen en gewenste output.

De taken en verantwoordelijkheden van de Project Manager zijn divers:

Algemene planning van mijlpalen en On Time oplevering van projecten;
Coördinatie m.b.t. uitvoering van planning op managementniveau, engineering en productie;
Helicopterview;
Initiatieven stimuleren om efficiëntie en effectiviteit van projectmanagement te bereiken;
Zorg dragen voor een vlotte overdracht van engineering naar productie bij eindklanten;
Het coördineren en voor zorgen dat alle documentatie gereed is voor een soepele overgang en oplevering;
Het leiden van communicatie en updates naar alle belanghebbenden binnen het project team over de status en uitdagingen die aan de orde zijn.

 

Functie eisen

Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding in de techniek, bij voorkeur Elektrisch, Mechanisch of een aanverwante richting;
Minimaal 3 tot 6 jaar aantoonbare ervaring in projectmanagement;
Het managen van projecten op energiegebied is gewenst maar geen must;
Uitstekende communicatieve vaardigheden;
Vloeiend in het Nederlands en Engels in woord en geschrift.

 

Competenties

Je bent autonoom en kan goed zelfstandig alsook in teamverband werken. Je kunt technische informatie verwerken en de hoofdzaken communiceren richting het management team,  engineering, productie en de eindklant. Je kunt meerdere taken over verschillende onderwerpen tegelijk aan en je brengt gestructureerde processen aan, waar en wanneer nodig. Leiderschap en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn een must voor deze functie.

 

Onze opdrachtgever biedt

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een contract in dienst van onze opdrachtgever;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Een open, collegiale werksfeer;
Vrijdagmiddag gezamenlijk sporten onder begeleiding van een personal trainer.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een jonge organisatie op het gebied van energieopslag systemen. Ze zijn een fabrikant voor industriële toepassingen van energieopslag systemen, uitgerust met gebruikte batterijen uit elektrische voertuigen. Een duurzame en betaalbare oplossing met een lage milieu impact. Hiermee bieden ze hun klanten een concrete circulaire en duurzame oplossing.

De sfeer is informeel en tegelijkertijd streven ze als onderneming naar professionaliteit en de hoogste kwaliteit. Je komt te werken in een innovatieve omgeving waar teamwork, communicatie en assertiviteit sterke kernwaarden zijn. Ze bieden je de kans een bijdrage te leveren aan het verder brengen van de organisatie.

 

Interesse in een On Time kennismaking? 

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om vrijblijvend kennis te maken met onze opdrachtgever? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over een mogelijke match, aarzel dan niet en kom gerust in contact met ons.

 

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.