Projectmanager

On Time Engineers is opzoek naar een Projectmanager voor omgeving Eindhoven. Vorm jij graag de brug tussen klant en eigen team? Kun je schakelen tussen abstractie en details en heb je meer dan 5 jaar ervaring in het aansturen van technisch complexe projecten? Dan ben jij de projectmanager die we zoeken!

De projecten bij onze opdrachtgever zijn complex; zowel organisatorisch als ook technisch. Om nog meer uitdagende projecten uit te kunnen voeren, zoeken ze een enthousiaste professional om de lead te nemen. Interesse?

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie
Als Projectmanager ben je de spil tussen de klant en het ontwikkelteam. Je geeft sturing aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten. Je overziet en bent verantwoordelijk voor het hele traject, van offerte (bijbehorende uitgangspunten, conceptvorming, risico’s, urenbudget en planning) tot en met realisatie van het project bij de eindklant. Je bewaakt technische voortgang, planning en het budget. Ook onderhoud je de relatie met de eindklant. Hierdoor beheer je het project van kop tot staart waarbij je de details niet uit het oog verliest.

Je schakelt proactief op knelpunten. Je zorgt voor uitstekende communicatie met de eindklant voor draagvlak binnen het projectteam en voor interne communicatie binnen de organisatie. Je bent intern gericht, maar ook verantwoordelijk voor het commerciële aspect. De projecten variëren van een deelontwikkeling of een proof of principle-opstelling tot een totaalsysteemoplossing op zowel high-tech als medisch gebied.

 

Wat vragen we?

Als persoon ben je ondernemend, creatief en vind je het leuk om je vast te bijten in technisch complexe projecten. Ook vind je het uitdagend om te graven naar de essentie van een probleem en heb je een ‘get it done’ mentaliteit.

Verder breng je mee:

Je bent geboeid door het managen van techniek, slagvaardig en oplossingsgericht;
Afgeronde technische wo-opleiding en uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied;
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
Resultaat- en klantgericht met een planmatige instelling;
Empathisch vermogen en een enthousiasmerende persoonlijkheid;
Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Onze opdrachtgever biedt

Marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden;
25 vakantiedagen + 6 ADV dagen bij een 40-urige werkweek (pro rato). Hiervan worden er door de werkgever 4 per jaar vastgelegd. Tussen kerst en oud en nieuw en rond hemelvaart;
Woon-werk verkeer wordt vergoed o.b.v. 0,19 per kilometer, maximaal 40 km enkele reis;
Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf;
Uitdagende multidisciplinaire projecten met sterke teamwerk element;
Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en een oprechte groep collega’s. Ook hebben ze activiteiten zoals weekendjes uit, vrijdagmiddagborrel, zomer barbecue en een actieve personeelsvereniging.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is opgericht in 1993. De organisatie ontwikkelt en realiseert hightech systems voor uiteenlopende markten, van semicon equipment en analytische instrumentatie tot medische technologie en algemene machinebouw. Ze zijn een high-end technologie leverancier met op dit moment 650 engineers uit verschillende engineering disciplines. De vestiging in Eindhoven telt 125 engineers.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.