On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een Projectmanager. Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een high tech club die klant specifieke elektronica en embedded systems ontwikkelt? Wil je van begin tot eind verantwoordelijk zijn voor de organisatie van jouw projecten? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let wel, voor deze vacature is het mogelijk om direct in loondienst van onze opdrachtgever te starten. Dus geen tijdelijk werk of detachering. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Projectmanager bij onze opdrachtgever maak je deel uit van een team van Projectmanagers. Je onderhoudt de klantrelatie en de commerciële afspraken. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de directe aansturing van het projectteam. Veelal werk je als Projectmanager tegelijkertijd aan diverse projecten bij verschillende eindklanten.

Verder ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het project van begin tot eind. Na overleg met de klant stel je het projectplan op in samenspraak met de engineers, met de bijbehorende uitgangspunten en budget. Bij het samenstellen van het projectteam draag je zorg voor de benodigde kwalitatieve en kwantitatieve capaciteit vanuit de afdelingen. Je bewaakt actief de voortgang van het project en bespreekt deze periodiek met het projectteam en de klant.

Samen met de andere Projectmanagers ben je verantwoordelijk voor de beoordeling en coaching van de individuele werknemers.

 

Functieprofiel

 Een afgeronde opleiding HBO of WO niveau, bij voorkeur elektrotechniek, elektronica, informatica of een aanverwante richting;
 Aantoonbare ervaring met het doen van projecten voor externe klanten op het gebied van elektronica en embedded software;
 Voldoende technische bagage om engineers op juiste waarde te schatten;
 Aantoonbare ervaring in werken met projectteams, het kunnen schakelen tussen verschillende abstractieniveaus, van hoofdlijn tot detail;
 Communicatief en sociaal vaardig en in staat draagvlak te creëren bij het projectteam;
 Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
 Leergierig en organisatorisch talent;
 Woonachtig in Eindhoven of omstreken of bereid hiernaartoe te verhuizen;
 In het bezit van rijbewijs B.

 

Onze opdrachtgever biedt  

 Een aantrekkelijke salaris;
 Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever waardoor je meteen een vast lid bent van hun projectteam;
 Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op jouw competenties en ervaring;
 Minimaal 33 vakantiedagen (oplopend tot 38 dagen);
 Winstdeling;
 Uitgebreid pensioen pakket;
 Studie mogelijkheden;
 Aantrekkelijke woon-werk vergoeding van € 0,38 cent p/km;
 Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
 Een open, collegiale werksfeer in een organisatie in de (industriële) elektronica;
 De mogelijkheid om je permanent bij te scholen.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en een oprechte groep collega’s.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een high tech bedrijf, bestaande uit zo’n 75 slimme engineers die afkomstig zijn uit Hardware en Embedded hoek. Projecten waar dit bedrijf aan werkt zijn hardware en (embedded) software gerelateerd. Denk hierbij aan nieuwste technieken in radarsystemen om snelheidsduivels te betrappen, nieuwe accu-aangedreven redgereedschappen die nodig kunnen zijn bij bevrijdingsoperaties, ontwerp van flowmeter voor omgeving met straling, etc. Al met al een high tech bedrijf met zeer uitdagende projecten waarbij je als engineer samenwerkt in een hecht team van zeer slimme engineers!

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.