Projectmanager

On Time Engineers is opzoek naar een Projectmanager, werklocatie Eindhoven. Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een high tech club die klant specifieke elektronica en embedded systems ontwikkelt? Wil je een gouden member zijn van een hecht team, bestaande uit 60 slimme engineers?

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Als Projectmanager bij onze opdrachtgever maak je deel uit van een team van Projectmanagers. Je onderhoudt de klantrelatie en de commerciële afspraken. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de directe aansturing van het projectteam. Veelal werk je als Projectmanager tegelijkertijd aan diverse projecten bij verschillende eindklanten.

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het project van begin tot eind. Na overleg met de klant stel je het projectplan op in samenspraak met de engineers, met de bijbehorende uitgangspunten en budget. Bij het samenstellen van het projectteam draag je zorg voor de benodigde kwalitatieve en kwantitatieve capaciteit vanuit de afdelingen. Je bewaakt actief de voortgang van het project en bespreekt deze periodiek met het projectteam en de klant.

Samen met de andere Projectmanagers ben je daarnaast verantwoordelijk voor de beoordeling en coaching van de individuele werknemers.

 

Wat vragen wij?

Een afgeronde opleiding HBO of WO, bij voorkeur elektrotechniek, elektronica, of informatica;
Aantoonbare ervaring met het doen van projecten voor externe klanten op het gebied van elektronica en embedded software;
Voldoende technische bagage om engineers op juiste waarde te schatten;
Organisatorisch talent;
Aantoonbare ervaring in werken met en in projectteams, het kunnen schakelen tussen verschillende abstractieniveaus, van hoofdlijn tot detail;
Communicatief en sociaal vaardig en in staat draagvlak te creëren bij het projectteam;
Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
Leergierig;
Woonachtig in de regio Eindhoven of bereid hiernaartoe te verhuizen;
In het bezit van rijbewijs B.

 

Wij bieden

Een aantrekkelijke salaris;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op je competenties en ervaring;
1 jaar contract via On Time Engineers waarna je per direct overstapt naar onze opdrachtgever (let wel, je salaris bepaal je samen met onze opdrachtgever en de secundaire arbeidsvoorwaarden blijven zoveel mogelijk gelijk);
27 vakantiedagen;
Aantrekkelijke woon-werk vergoeding;
Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
Een open, collegiale werksfeer in een organisatie in de (industriële) elektronica.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en een oprechte groep collega’s.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een high tech bedrijf, bestaande uit meer dan 60 slimme engineers die afkomstig zijn uit Hardware en Embedded hoek. Projecten waar dit bedrijf aan werkt zijn hardware en (embedded) software gerelateerd. Denk hierbij aan nieuwste technieken in radarsystemen om snelheidsduivels te betrappen, nieuwe accu-aangedreven redgereedschappen die nodig kunnen zijn bij bevrijdingsoperaties, ontwerp van flowmeter voor omgeving met straling, etc. Al met al een high tech bedrijf met zeer uitdagende projecten waarbij je als engineer samenwerkt in een hecht team van zeer slimme engineers!

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.