Projectmanager Medical Systems

On Time Engineers zoekt een Projectmanager medical systems voor onze opdrachtgever in Eindhoven. Vorm jij graag de brug tussen klant en je eigen team? Kun je schakelen tussen abstractie en details en heb je meer dan 10 jaar ervaring in het aansturen van projecten in medische productontwikkeling? Dan ben jij de projectmanager die we zoeken! Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is.

Let wel, de functie is direct in loondienst van onze opdrachtgever. Dus geen detachering of een tijdelijk contract. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de sollicitatieprocedure voor beide partijen zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Projectmanager medisch ben je de spil tussen de eindklant en het ontwikkelteam. Je geeft sturing aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten. Je overziet en bent verantwoordelijk voor het hele traject, van offerte (bijbehorende uitgangspunten, conceptvorming, risico’s, urenbudget en planning) tot en met realisatie van het project bij de eindklant. Je bewaakt technische voortgang, planning en het budget. Ook onderhoud je de relatie met de eindklant. Hierdoor beheer je het project van kop tot staart waarbij je de details niet uit het oog verliest.

Je schakelt proactief op knelpunten. Je zorgt voor uitstekende communicatie met eindklanten om draagvlak binnen het projectteam te creëren en een goede interne communicatie binnen de organisatie. Je bent intern gericht, maar ook verantwoordelijk voor het commerciële aspect. De projecten variëren van een deelontwikkeling of een proof of principle-opstelling tot een totaalsysteemoplossing op medisch gebied.

 

Wat vragen we?

Een afgeronde technische WO-opleiding en uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied;
Minimaal 10 jaar relevante werkervaring;
Je wordt gedreven door een bijdrage te leveren aan de maatschappij op medisch vlak;
Je bent geboeid door het managen van techniek, slagvaardig en oplossingsgericht;
Resultaat- en klantgericht met een planmatige instelling;
Empathisch vermogen en een enthousiasmerende persoonlijkheid;
Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Onze opdrachtgever biedt

Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Aantrekkelijke salaris met flexibele arbeidsvoorwaarden;
25 vakantiedagen en 6 ADV dagen bij een 40-urige werkweek (hiervan worden er 4 per jaar vastgelegd tussen Kerst, Oud en Nieuw en rond Hemelvaart);
Woon-werk verkeer vergoeding o.b.v. 0,19 per kilometer, maximaal 40 km enkele reis;
Een afwisselende functie binnen een sterk dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf;
Uitdagende multidisciplinaire projecten met sterke teamwerk element;
Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
Prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Je komt te werken in een groeiend en innovatief bedrijf. De engineers die er werken worden gedreven doordat ze écht iets kunnen bijdragen aan de maatschappij en zetten zich vol overgave in om antwoord te krijgen op complexe vraagstukken die nooit eerder zijn gesteld. Dit biedt veel uitdaging en afwisseling, want ieder project is uniek. Eigen initiatief juicht men toe en je krijgt hier alle ruimte voor. Dankzij autonomie in je werk ervaar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is begin jaren ’90 opgericht. De organisatie ontwikkelt en realiseert hightech systems voor uiteenlopende markten, van semicon equipment en analytische instrumentatie tot medische technologie en algemene machinebouw. Ze zijn een high-end technologie leverancier met op dit moment ruim 800 slimme engineers uit verschillende engineering disciplines.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.