Quality Engineer 

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in ’s-Hertogenbosch op zoek naar een Quality Engineer. Heb jij een analytische blik met oog voor detail en hou je ervan om samen met je collega’s problemen op te lossen? Wil je een rol spelen in verbeterprojecten en de kwaliteit van je organisatie naar the next level tillen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie kom je direct in loondienst bij onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Als Quality Engineer coördineer je de afhandeling van klachten. Ook ondersteun je bij het verbeteren van de productkwaliteit en de interne processen. In deze belangrijke rol registreert en beoordeel je de ontvangen klantklachten en stel je samen met je collega’s van Production en Engineering de oorzaken en correctieve/preventieve acties vast. Ook verzorg je de klachtrapportage en communiceer je met de klant. Samen met je collega’s van Purchase verzorg je de registratie en opvolging van leveranciersklachten. Waar nodig communiceer je ook zelf met leveranciers.
Daarnaast voer je overkoepelende klachtanalyses uit. Hierbij signaleer je eventuele trends en relaties met andere kwaliteitsproblemen. Je speelt een rol in verbeterprojecten, die voortkomen uit deze analyses.
Tot slot signaleer je proactief verbeterpunten met betrekking tot product- en proceskwaliteit. Je stimuleert het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie. Samen met je collega’s werk je aan het verbeteren van nieuwe producten en interne processen.

 

Welke eigenschappen passen bij deze vacature?

Je bent nauwkeurig, analytisch en in staat om overzicht te creëren. Je kunt doeltreffend en helder communiceren met je collega’s, maar ook met klanten en leveranciers. Je bent daarbij ook schriftelijk taalvaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels.
Je bent initiatiefrijk en zelfstandig. Je vindt het leuk om in een groeiende, informele organisatie te werken waarin je vanaf dag één impact hebt.

 

Wat wij zoeken in een Quality Engineer

Een afgeronde Hbo-opleiding in een technische, chemische of life science richting;
Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie, of ervaring in een technische rol binnen een engineering- of productieafdeling;
Kennis van root cause analyses en problem solving tools is een pré;
Ervaring in het gebruik van Microsoft 365 toepassingen, waaronder Sharepoint;
Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Een uitdagende en afwisselende functie voor 32 tot 40 uur p/wk binnen een toonaangevende organisatie die volop in ontwikkeling is;
Direct een jaarcontract in loondienst van onze opdrachtgever (daarna een vast contract);
25 vakantiedagen;
8% vakantiegeld;
Ruimte voor persoonlijke en professionele groei en vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien;
Deelname aan pensioenregeling bestaand uit een beschikbare premieregeling (Delta Lloyd/NN) – 5% eigen bijdrage tot max. € 100.000;
Een eindejaar bonus van max 1,5 maand salaris;
Persoonlijk opleidingsbudget van € 2000 per jaar;
Een informele, dynamische, inspirerende en professionele werkomgeving;
Dagelijks vers fruit en gezamenlijke lunch verzorgd door opdrachtgever.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever bestaat uit zo’n 60 slimme engineers en ontwikkelt/produceert sinds 2000 hoogwaardige sensoroplossingen voor vier hoofdmarkten: Automotive & Heavy Vehicles, Healthcare & Instruments, High Tech & Robotica en Agrotechnology & Horticulture. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg en hun motto is niet voor niets: Challenge accepted!
Tot hun klantenkring behoren topbedrijven in de maakindustrie als multinationals. In hun bedrijfscultuur staan innovatie, plezier, betrokkenheid en ontwikkeling centraal. De organisatie behoort tot de top van de branche waarin ze acteren.
Binnen de organisatie werken professionals in de disciplines engineering, inkoop, accountmanagement, projectmanagement, productie, testen, distributie, marketing en administratie. Stuk voor stuk experts met een passie voor hoogwaardige technologie.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.

Choose File
Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps, er ging iets fout. Probeer het opnieuw.