SalesForce Developer 

On Time Engineers zoekt per direct een SalesForce Developer voor onze opdrachtgever in Den Bosch. Deze opdrachtgever is tevens onze samenwerkingspartner en ze zijn actief in de Payroll en HR branche. De functie is dus geen detachering of consultancy maar een functie, direct in loondienst van onze opdrachtgever. Ben je benieuwd naar deze rol?

Wil je kapitein worden op je eigen schip; want in deze functie werk je zelfstandig en draag je eindverantwoordelijkheid over alle SalesForce gerelateerde zaken. Wil je als SalesForce professional dedicated werk verrichten voor een vaste organisatie en werkomgeving maar werk je nu bijvoorbeeld voor een detacheerder die je van project naar project stuurt? Dan is onze vacature iets voor jou. Be On Time en reageer nu de positie nog beschikbaar is!

 

Over de functie

Als SalesForce Developer ontwerp je praktische toepassingen binnen de (Sales)Force gebouwde systeem genaamd PIM. Met PIM maakt onze opdrachtgever het werk van hun intermediairs, directe klanten en HR opdrachtgevers steeds leuker. Ze kunnen d.m.v. hun eigen beheer ontwikkelde systeem, maatwerkoplossingen bieden aan eindklanten en hebben daarmee een onderscheidende positie binnen de payroll- en hr branche. PIM is eigentijds/modern, intuïtief en eenvoudig.

 

Jouw takenpakket

Als SalesForce Developer is geen dag hetzelfde. Je bent de kartrekker van het ontwikkelteam en toont initiatief bij het bedenken en creëren van nieuwe oplossingen en toepassingen. Je bent voor verschillende bedrijfsonderdelen actief en hebt een adviserende rol richting de directie. Jij bepaalt de inrichting van nieuwe deliverables en projecten.

Je overige taken zijn:

Je bent de spil bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van complexe en vooraanstaande processen en systemen binnen PIM;
Proactief adviseren van Directie over de SalesForce architectuur en praktische inrichting;
Je werkt aan integraties met externe applicaties en softwaretoepassingen;
Je bent troubleshooter voor interne collega’s en externe klantvragen;
Analyseren, verbeteren en optimaliseren van processen;
Je implementeert nieuwe (efficiëntere) werkprocessen.

 

Wij vragen

Analytisch werk- en denkvermogen;
Minimaal 2 jaar werkervaring op het SalesForce Platform;
Ervaring als SalesForce Consultant of Developer, bij voorkeur met kennis van integraties met andere (software)pakketten en oplossingen;
Je bent communicatief vaardig en kunt op verschillende niveaus schakelen;
Je bent resultaatgericht; jij weet waar je voor staat en laat je daar niet vanaf brengen door de waan van de dag.

 

Onze opdrachtgever biedt

Direct een contract in loondienst van onze opdrachtgever;
Een aantrekkelijk salaris;
Auto van de zaak;
Laptop/Desktop en mobiele telefoon naar keus;
Goede pensioenregeling en goede reiskostenregeling;
25 vakantiedagen;
Een mooie carrière bij een dynamisch, ambitieus en jong (snelgroeiend) bedrijf;
Volop persoonlijke groei en ontwikkeling in een zelfstandige functie.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een payroll organisatie die zich dagelijks inzet om het werk van hun relaties makkelijker en leuker te maken. Met hun eigen beheer ontwikkelde Payroll-, HR- en Uitzendsoftware, spelen ze snel in op klantvragen en relevante marktontwikkelingen.

 

Solliciteren

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met On Time Engineers, Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Je kunt ook mailen naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en onze vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.