Senior Category Manager (Mechanisch/Elektrisch)

On Time Engineers is op zoek naar een Senior Category Manager (Mechanisch/Elektrisch) voor onze opdrachtgever in Eindhoven. Ben jij een initiatiefrijke, oplossingsgericht bruggenbouwer die daadkracht en finesse weet te combineren? Ben je in staat om het inkoopbeleid te sturen en vorm te geven? Wil je bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie? Zoja, dan past deze functie helemaal bij jou!

Be On Time en reageer snel nu de vacature nog beschikbaar is! In deze functie kom je direct in loondienst van onze opdrachtgever. Het is dus geen detachering of een tijdelijke baan. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen.

 

Over de functie

Als Senior Category Manager ben je eindverantwoordelijk voor de categorie Mechanisch/Elektrisch. Je leidt het inkoopbeleid, ontwikkelt de categorie strategie en geef je doelstellingen en inkoopinput voor de Sourcing Specialisten.

Je brengt innovaties en praktijkvoorbeelden vanuit de markt naar binnen om het categoriemanagement én inkoop in zijn geheel te verbeteren. Je leidt specifieke verbeterprojecten in samenwerking met je leveranciers. Verder werk je samen met interne en externe stakeholders waarbij je stuurt op kwalitatieve, logistieke, technologische en financiële prestaties met als doel om de leverbetrouwbaarheid, marge en omzet te verbeteren.

Je biedt ondersteuning bij de projectmatige ontwikkeling van winstgevende supply chain oplossingen. Tenslotte zorg je voor consistent contract- en vendor management en het bewaken van de categorie prestatie.

 

Functie eisen

We zijn op zoek naar een initiatiefrijke, oplossingsgericht bruggenbouwer die daadkracht en finesse weet te combineren. Je bent in staat om het inkoopbeleid te sturen en vorm te geven. Je levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de organisatie. Verder vragen we:

Een HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur in de richting Supply Chain, Commerciële Economie, Engineering) gecombineerd met kennis van technische groothandel en commercieel inzicht;
Minimaal 7 jaar relevante ervaring;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (kennis van Duits is een pré);
Bekend met contractbeheer en tenderprocessen;
Productkennis van mechanisch en elektrisch gerelateerde productgroepen is een pré;
Je bent succesvol in het bouwen en onderhouden van contacten met stakeholders en het creëren van draagvlak. Complexe onderhandelingen kennen voor jou geen geheimen en je hebt uitstekende communicatie skills;
Je schakelt veel met de Chief Procurement Officer;
Je bent bereid om incidenteel internationaal te reizen (10-15%).

 

Onze opdrachtgever biedt

Je wordt een nieuwe collega in een financieel gezonde organisatie met een onderscheidende propositie. Een internationaal speelveld met leveranciers en collega’s over de hele wereld. Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13de  maand, met 28 vakantiedagen en 8 ATV dagen maken het plaatje compleet.

Voor deze functie biedt onze opdrachtgever een maximum salaris van rond de € 6200,- bruto per maand.

Je krijgt een plek in het Category Development team in Nederland dat bestaat uit 3 personen. Ze werken samen op een professionele en informele manier in verschillende teams. Directe communicatie, het snel schakelen en een dosis humor is iets wat bij ze past.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een van de toonaangevende industriële integrators in Europa. Als industriële integrator beheren ze in opdracht van hun klanten de supply chain, inclusief inkoop voor MRO (Maintenance, Repair & Operation) en BOM (Bill of Material) producten. Inmiddels hebben ze als een van de pioniers op het gebied van geïntegreerde levering, een succesvol en internationaal track record opgebouwd bij bekende multinationals in de medische, hightech-, farmaceutische-, FMCG- en elektronica-industrie. Hun historie gaat terug naar 1948 en bestaat de organisatie inmiddels uit 230 medewerkers, actief in 11 landen wereldwijd. Vestiging in Eindhoven telt 110 medewerkers.

 

Solliciteren?  

Heb je na het lezen van onze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06 – 196 229 44. Mailen kan ook naar recruitment@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Bij een voldoende match zullen wij binnen twee werkdagen contact met je opnemen.