On Time Engineers is voor onze opdrachtgever ten noorden van Eindhoven op zoek naar een Senior Embedded Developer. Ben jij iemand die kennis naar zich toe trekt, proactief voorstellen voor verbeteringen doet en het leuk vindt om low-level software te maken? Wil je een bijdrage leveren aan een betere wereld en onderdeel zijn van een team die laadpalen voor elektrische voertuigen ontwikkelt? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Voor deze functie krijg je direct een aantrekkelijke aanbieding van onze opdrachtgever, het is dus geen detachering! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met onze opdrachtgever en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen!

 

Over de functie

Binnen het Embedded Software team zoeken we een Senior Embedded Developer. Iemand die kennis naar zich toe trekt, proactief voorstellen voor verbeteringen doet en het leuk vindt om low-level software te maken. Je werkt samen met de architect, testers en de sales afdeling voor de requirements. Aangezien het bedrijf sterk groeit, zijn er veel kansen om dingen aan te pakken en naar je toe te trekken.
Het embedded team binnen de organisatie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de software voor de controller binnen de paal. Dit is bare-metal software en dus niet voor iedereen geschikt.

Het leuke aan deze rol is ook, dat alles in-house, onder 1 dak gebeurt; van design, ontwikkeling, testen tot en met eerste proto-bouw. Ook heeft de organisatie een eigen werkplaats en technicians in dienst. Op deze manier zie je jouw product dag bij dag ontwikkeld worden en zijn al je ideeën en creativiteit van harte welkom bij de ontwikkeling van nieuwe laadpaalsystemen.
Hogere productie aantallen vind plaats in Tsjechië, meer dan 1000 palen per week! In Nederland bouwen de engineers de eerste prototypes en de specials.

De overige functie eisen zijn:

 Je hebt 5+ jaren ervaring als Embedded Software Developer;
 Je bent ervaren met C, Linux en Git en hebt ervaring met low-level software;
 Je hebt een creatieve, pragmatische, oplossingsgerichte, hands-on mentaliteit;
 Het hebben van AC/DC Laadkennis is een pré;
 Je deelt je kennis en werkt graag samen;
 Je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief;
 Je bent communicatief vaardig;
 Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (zowel mondeling als schriftelijk);
 Basisbeheersing van de Duitse en/of Engelse taal is een pré.

 

Onze opdrachtgever biedt  

 Een aantrekkelijke salaris;
 Direct een (vast) contract in loondienst van onze opdrachtgever;
 Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op jouw competenties en ervaring;
 Veel zelfstandigheid en vrijheid binnen je baan;
 Een dynamische werkomgeving met doorgroeikansen;
 Passende pensioenregeling;
 Reiskostenvergoeding.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft zo’n 80 slimme engineers in dienst en ontwikkelt/produceert laadpalen voor elektrische voertuigen. Door slimme oplossingen kunnen we allemaal bijdragen aan het klimaat. De organisatie is continu aan het innoveren: betere en nóg mooiere laadpunten ontwikkelen. Daarbij zetten zij maximale wilskracht in, onder andere via hun ‘uitspringkrachten’. Teamleden die dagelijks met bovengemiddelde inzet hun ongekende waarde bewijzen.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.