(Senior) Software Engineer Automotive – Twente OF Eindhoven

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een (Senior) Software Engineer Automotive. We zijn op zoek naar kandidaten die woonachtig zijn in Twente OF in/buurt van Eindhoven wonen.
Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je deel uitmaken van een high tech club die innovatieve elektronica en embedded systems ontwikkelt (in Nederland bestaande uit 80 slimme engineers en internationaal 2600 collega’s)? Wil je van begin tot eind verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van hun nieuwe Automotive Business Unit? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is! Let op, deze vacature is geen detachering want je krijgt direct een (vast) contract aangeboden van onze opdrachtgever. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen en de procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Over de functie

Onze opdrachtgever gaat in het eerste kwartaal van 2022 binnen hun bestaande organisatie een nieuwe automotive business unit oprichten en hiervoor zoeken wij hun eerste Senior Software Engineer. Binnen deze nieuwe unit zal via hun moederbedrijf (gevestigd in Duitsland en bestaande uit 2600 medewerkers) veelal nieuwe maar ook bestaande automotive projecten ontwikkeld worden.

Als ervaren Software Engineer maak je binnen de afdeling Automotive deel uit van een multidisciplinair projectteam bestaande uit engineers in de vakgebieden hardware en embedded software. De projecten binnen de automotive groep richten zich op de toekomst van de automotive industrie: systemen voor Automated, Connected, Electric, and Shared Vehicles (ACES).
De werkzaamheden variëren van het specificeren, ontwerpen, realiseren en tot en met het testen van software voor automotive systemen.
Deze functie is geschikt voor mensen met enige jaren relevante werkervaring, die een veelzijdige baan zoeken en een zeer hoog kwaliteitsbewustzijn hebben.

 

Functie wensen

Een afgeronde opleiding HBO of WO, bij voorkeur Informatica, Elektrotechniek, Elektronica of een aanverwante richting;
Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwerpen van automotive elektronica en/of software;
Kennis van Autosar en ISO20262 (ASIL);
Kennis van Automotive Spice is een pré;
Een nauwkeurige en proactieve houding;
Communicatief vaardig, zowel binnen het ontwikkelteam als extern richting eindklanten en toeleveranciers;
Een team player met doe-mentaliteit die ook zelfstandig kan werken;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Goede beheersing van de Duitse taal is een pré;
Bereidheid om af en toe in het buitenland (Duitsland) te verblijven;
Woonachtig in de regio Twente OF Eindhoven of bereid hiernaartoe te verhuizen;
In het bezit van rijbewijs B.

 

Onze opdrachtgever biedt  

Een aantrekkelijke salaris;
Direct een (vast) contract van onze opdrachtgever;
Een competitief arbeidsvoorwaardenpakket dat is afgestemd op jouw competenties en ervaring;
Thuiswerk vergoeding van € 2 per dag;
Minimaal 33 vakantiedagen (oplopend tot 38 dagen);
Winstdeling;
Uitgebreid pensioen pakket;
Studie mogelijkheden;
Woon-werk vergoeding van € 0,15 cent p/km tot 40 km enkele reis en alles daarboven vast bedrag van € 12,00 per dag;
Een projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
Een open, collegiale werksfeer in een organisatie in de (industriële) elektronica;
De mogelijkheid om je permanent bij te scholen.

Je komt te werken binnen een innovatief en dynamisch bedrijf met de meest uitdagende en technisch complexe projecten in de regio. Daarbij krijg je de kans om in een enthousiast en ondernemend team te werken aan je eigen ontwikkeling. Buiten de uitdagende projecten vind je bij onze opdrachtgever een open en leuke werksfeer, zeer uitgebreide scholingsmogelijkheden en een oprechte groep collega’s.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een high tech bedrijf, bestaande uit honderd slimme engineers die afkomstig zijn uit Hardware en Embedded hoek. Projecten waar dit bedrijf aan werkt zijn hardware en (embedded) software gerelateerd. Denk hierbij aan nieuwste technieken in radarsystemen om snelheidsduivels te betrappen, nieuwe accu-aangedreven redgereedschappen die nodig kunnen zijn bij bevrijdingsoperaties, ontwerp van flowmeter voor omgeving met straling, etc. Al met al een high tech bedrijf met zeer uitdagende projecten waarbij je als engineer samenwerkt in een hecht team van zeer slimme engineers!

Na een fusie met een Duits bedrijf telt de organisatie internationaal 2600 medewerkers en hebben in 2022 enorm leuke groeiplannen met focus op nieuwe technologische domeinen.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.