Senior Software Engineer C++/C#

On Time Engineers is voor onze opdrachtgever in Eindhoven op zoek naar een senior software engineer C++/C#. Wil je werken aan de beste sorteersoftware ter wereld bij een hoog aangeschreven technologisch bedrijf? Ben je een ervaren software engineer en werk je graag in een zelfsturende software team? If so…
Be On Time en reageer nu de vacature nog beschikbaar is. Let wel, dit is geen detachering of tijdelijk werk. Voor deze functie krijg je direct een aanbieding van onze opdrachtgever! Ons doel is om je bij elkaar te brengen met dit bedrijf en de procedure zo soepel mogelijk laten verlopen!

 

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierige en communicatief vaardige software ontwikkelaar die in een energiek Scrum ontwikkelteam wil werken aan de beste sorteersoftware ter wereld. Binnen het team werk je mee aan de ontwikkeling van software voor het beoordelen en selecteren van groente en fruit op basis van camerabeelden. Jullie maken de user interface, communicatieprotocollen, API’s voor externe partijen en de real-time aansturing.

 

Functie wensen

Een afgeronde Bachelor of Master opleiding o.g.v. Technisch Software;
Minimaal 5 jaar recente ervaring met programmeren in C++ en C#;
Passie voor software ontwikkeling;
Prima communicatieve vaardigheden in Engels en bij voorkeur ook de Nederlandse taal;
Proactieve en resultaatgerichte werkhouding;
Ervaring met beeldbewerking en vision-software is een pré;
Aanvullende ervaring met WPF is een pré.

 

Wat biedt onze opdrachtgever?

Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring;
Persoonlijke eindejaar bonus;
26 vakantiedagen;
Een goed pensioen;
Flexibele werktijden waarbij je deels ook vanuit huis kunt werken;
Volop ontwikkelmogelijkheden in een high-tech omgeving;
Een team van gedreven collega’s binnen een prettige en informele werksfeer;
Vrijdagmiddagborrels en andere leuke activiteiten.

 

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een dynamische en vooruitstrevende ontwikkelaar van sorteersoftware.
Door nauw samen te werken met leveranciers van camera’s, verlichting en computers garanderen zij dat hun oplossingen beschikken over de beste software en hardware die op de markt verkrijgbaar is en dat de gebruikte technologie geoptimaliseerd is voor specifieke vereisten. De organisatie bestaat uit zo’n 65 slimme engineers die voortdurend bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling om te verzekeren dat hun beoordelingstechnologie de best mogelijke resultaten oplevert voor hun klanten.

Solliciteren?

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen of heb je interesse om te solliciteren? Be On Time en neem contact op met Eda Demir via telefoon nummer 06  196 229 44. Mailen kan ook naar e.demir@on-time-engineers.nl

Indien je twijfels hebt over de match tussen je profiel en de vacature, aarzel dan niet en mail gerust je cv gewoon naar ons door. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.